Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2007. december 18., kedd

egy tyúkszemre leltünk...

Azt hiszem izgalmas pontra tapintottál dzsnetli.Kellene emelnie, szerintem de piszkosul, viszont egyelőre nem sanszos, hogy a ben vezette trojka hamarosan ebbe az irányba megy. Jól is néznénk ki, egyik hónapban csökkent a következő alkalommal meg visszaemeli oda ahol volt.Hiteltelen lenne. Maximum tartás lehet de azt is vagy 2x meg kell játszania... szevasz ez eléggé gyászos. Ez viszont azt is előrevetíti, hogy aki 10 éves amcsi kötvénybe akarja menekíteni a pénzét, ha még forróbb lesz a helyzet, az be kell érje 3%-kal....ez se lesz gyenge szopatás.....

1 megjegyzés:

Gentlemanus írta...

Igen Zuzzo, pont erre számítok én is, és nem kitörésre. Jövőre a kamacsökkentések folytatását várom, egyenletes, 25 bázispontos csökkentésekkel, akár 3,0%-ig le. Csak így tudnak még több zsetont pumpálni a gazdaságba, meg a pijacra, fújni tovább a lufit. Az inflációt növelni, dodót tovább gyengíteni. Szinten tartást nem nagyon tudom elképzelni a jelenlegi helyzetben, főleg, nem egy választás előtti évben.