Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. január 22., kedd

Dow 11430

Szerintem ennek környéke nagyon erős beton. Shortos pozik szűk stopra, a béten nagybevásárlás. Minden long roppant szűk stoppal. 11400 elesése esetén minden longot dobok.Azonnal. És short. De nagyon.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

kedves DLPH!

Ha már ilyen jóindulatú vagy , és próbálsz segíteni, akkor ha lesz időd, kérlek adj tanácsot. Persze a felelősséget totál vállalom a döntéseimért, tehát semmit sem szeretnék rád hárítani....
A story:
OTp 9400*150
higítás: 7750*200
Szóval az átlag bekerülési áram 8458,-
Te mit tennél a helyemben?
A Pf-en már találkoztunk, famo vagyok (Mónika).Az az igazság, hogy a férjemnek gőze sincs róla, hogy ilyen jelentős a bukó, de van még pénzünk, csak félek, hogy mi van akkor, ha apa mégiscsak befektetné másba...Bár már adagolom neki, hogy most egy évig ne tervezzen semmit.(Na nem mintha ezen a 3-4 e-en múlna, de azt hiszem nagyon nem örülne a hülyeségemnek.)
Szóval bukjak most, és akkor ha long, akkor beszállok, vagy várjak, vagy mit csináljak?
Nagyon köszönöm megtisztelő figyelmedet. Famo

DLPH írta...

Szia. Épp most vettem otp-t. Az ecómat viszzavettem, full poziban vagyok így.Ebben benn van a válaszom.Most nem adnám el, várnék a helyedben.

Azt nem tudom meddig, de felfelé várom. Fontos a jó időzítés.
Ha fordul, dobom.

Névtelen írta...

Köszönöm, nekem ez így elég is.
További szép napot!

Famo

Névtelen írta...

Tisztelt DLPH!
Bizti nagyon kezdő kérdés számodra, de azért feltenném! :o$
Már több helyen olvatam tőled_ szűk stoppal! Ma én is vásároltam OTP-t, (tök véletlenül ugyan ezzel a beszerzési árral mint TE) stop-limittel vettem 7200-as limittel. Eddig azt hittem ezt emelkedésnél egyszerűen fentebb állítom, hogy védeni tudjam a "profitot". De sajnos gőzöm sincs ezt hogyan tudnám tenni vagy lehet-e egyáltalán. Ebrokit használok.
Esetleges válaszod. előre is köszönöm!

DLPH írta...

A limit 7200-n nem stop. Hanem limit. Ezzel semmit sem védesz.
Az árfolyam ALÁ kell tenned feltételes megbízást, ha addig lemegy az árfolyam, akkor ott a program automatikusan eladja az épp aktuális vevőnek.

Limitet nem használok, kifuttatok mindent(ha tudok).

DLPH írta...

Persze a 7200 alatta van.
de miért limit a neve?
mindegy
a lényeg, régi kivesz, új berak

Névtelen írta...

Szia DLPH !

Én is a segítségedet kérném így ismeretlenül is! Ma reggel a pánikban eladtam az utolsó pozijaimat is és realizáltam annyi veszteséget amit sztem 1év alatt sem fogok visszakeresni. A pánik utolsó napjaiban fedeztem fel ezt a Blog-ot és szeretném támaszként használni, tetszenek az itteni írások! Mi a véleményed holnapról ? Nyitás után mit lehet csinálni? (A nagy minuszt a Mol al csináltam, most meg attól félek nem merem már elhatározni magam....)

Névtelen írta...

DLPH! légyszíves egy dow chartot rajzol tele és mutasd meg!köszönöm:)

Névtelen írta...

Kedves DLPH! (és kedves társaid!)

Szeretnék figyelni a fordulós jelekre, de számomra TA alapon inkább csak utólag derül ki, akár 1-2 nappal később, mikor van tényleg fordulás. Ma például biztos nem vásároltam volna még be, ha délelőtt nem adod meg a jelet a pf-en (amiért egyébként ezer köszönet, meg azt is neked köszönhetem, hogy ma reggel full cash-ben voltam).
A pozikat általában nem tudom rendesen kifuttatni, túl hamar lezárom, attól tartva, hogy már itt a forduló.
A most várható long szakasznál mire kell figyelni (ha szabad ilyet kérdezni)? A devizákkal való összefüggést sem látom át teljesen.
Szívesen olvasnék erre vonatkozó "tananyagot" és tanácsokat (persze csak ha nem titok).
Előre is köszönöm

Névtelen írta...

Kedves DLPH !

Remélem csak fontos teendőid miatt tűntél el, nem pedig haragból. Te olyan kedves vafy, hogy próbálsz segíteni, de nem tudom mit kapsz ezért cserébe. Én most szeretném neked felajánlani rendkívül hasznos tanácsaimat, amennyiben egy fél és egy két éves gyermek mindennapi ellátásával -elviselésével, túlélésével :-) - kapcsolatban esetlegesen bármi kérédésed lenne állok elébe.
Jelenleg azt hiszem ebben vagyok a legprofibb.
Egyébként a bankszakmában dolgozom, de szerintem ott semmi olyat nem tudok, amit te nem tudnál!
Szép napot!
Famo

DLPH írta...

Nem rossz cserealap :)
Sajátjaim már felnőttek, de a bank érdekes lehet...
Még visszatérünk rá...

Névtelen írta...

Rendben! Bármikor megtalálsz!

Famo

Névtelen írta...

Csak az egyszerűség kedvéért: famo@citromail.hu

Ide majdnem minden nap benézek!
Egyébként OTP-s vagyok!(Minden tekintetben:-)
Szia Famo