Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. január 17., csütörtök

Kérdés a devizásokhoz

A következő hónapokban tuti nem akarok longolni semmit.
Mi a véleménye a devizés szekciónak, érdemes a tőkét valamilyen dollár vagy euró alapú befektetési jegybe/pénzpiaci alapba tenni vagy maradjon forint.
Persze nem a tuti választ várom, hanem csak kérdezem a véleményeteket, törvényszerű a forintesés? Vagy a magas alapkamatunk a csökkenő EUR/USD alapkamattal szemben jó eséllyel megtarthatja az árfolyamot?

1 megjegyzés:

DLPH írta...

A forint még tartja magát, Ázsia sem csatlakozott be rendesen. 1 hónap alatt a dow esett 1000 pontot. Most zárás UTÁN a dow emelkedett 100 pontot. Vagyis ha így maradna, +100 pontban nyitna délután.Néhány devizapát még nem szállt be a mackóba. Ez még nem teljesen medvepiac így.De tömés rendesen. Megugorhat minden és a sok lelkes longoló miatt feljebbről lehet borítani tovább.A forint begyengül, ha kiteljesedik a probléma. Szerintem kiteljesedik, és attól medve ez az én nézőpontomból, hogy mindíg akad lelkes longoló, lesznek szép zöld napok.Csak az ezzel a baj, hogy dupláját esi, mint amit előzőleg emelkedett.Középtávon forintgyengülésre számítok.