Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 8., péntek

Eddig tartott

a baráti CCCP segítsége. Angolosan távoznak, a forint gyengül. Node mitől is erősödne...meg amúgy is... Az már külön figyelemre méltó, hogy jelenleg valami dél-afrikai vagy elefántcsontparti, de lehet valami húsvét-szigeteki valutával emlegetik egy lapon....
Holnap majd az izlandi fizetőeszköz erősödése és a bal kezem kisujjának időszakos furcsa viselkedése (sokat gépelek , néha hasogat) miatt fog esni.

Nonszensz.

4 megjegyzés:

Kissherceg írta...

orosz maci távozik??? hmm még nem jöttem rá ez honnan jött, de van rá egy hétvégém:)

kicsiforex írta...

Jó reggelt mindenkinek! Hosszú távollétem nyomán a forintot nézegettem. EUR/HUF -ról ha lenétek kedvesek egy bejegyzést írni, azt megköszönném.

Gentlemanus írta...

O nem DLPH, ruszkij medvegy nem megy el. Főleg nem akkor, mikor már nhb-s pozisön is kint tanult bácsival van kirakva.

Egyébként újra 56-os szindróma van. Megint totál magára hagyta / hagyja a nyugat Mo-t. Újrapozícionálás történt a régióban a érdekelt felek között... Megint...

Neked nem furcsa, hogy nato nagykövetnek egy fónjába került volna a kérdés elrendezése? De valamiért ez a fón nem futott be? Hanem érdekes módon mégis hagytak így mindent?

Szóval részemről: hm hm.

Kissherceg írta...

Gentle koma a hümmögést nem szeretik ott fent, bólogass, azt szeretik:))

DLPHnak http://www.tozsdeforum.hu/index2.phtml?menu=0&submenu=onearticle&news_id=378064&red=latest :))