Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. március 12., szerda

EURUSD technical 5y chart

Srácok,

Megnéztem mai állapot szerint, hogy áll EURDODO technikailag.
Az azonos színű párokat tessék nézni egymáshoz.
Hát siralmas. SI-RAL-MAS!
Jelentem, jelen állapot szerint mostanában erővel tört ki az óriási ötéves kék ékből felfelé dodó, és a barna színnel jelzett emelkedő trendcsatornából.
Minden felfelé szorítja a paritást. Minden irány. Dodó gyengülése akár be is gyorsulhat pánikszerűen.
Meglátásom szerint minimálisan a piros ék tetejéig várható, bár ha a vörös ék felső csatornáját pontosabban a csúcsokra húzom, akkor elviekben fentebb van a teteje, és találkozik az új emelkedési csatornamagassággal. Minden zsetonbedobás a rendszerbe még jobban gyengíti a dodót. Bébé kinyírta a dollárt. Szóval ennyi.



7 megjegyzés:

Névtelen írta...

sziasztok,
tudna valaki egy cimet adni ahol chf/huf, jpy/huf, usd/huf es eur/huf hosszu tavu chartokat lehet nezni. kulonosen az elso ketto erdekelne(hitel). es ha van olyan joval tobb mint 10 evre vissza menoleg.
koszi
Geza

Gentlemanus írta...

Szevasz Géza!
Itt nézd meg:
http://stooq.com/notowania/?kat=w1

drop írta...

Igen, BB nyírja, mint korábban írtam, ez is benne van a 2002-es beszédében.

Névtelen írta...

koszonom Gentlemanus,
ezt az oldalt ismerem, de csak a eur es usd /huf van meg. en a chf es jpy-t szeretnem valahol latni. bankoknal ki van rakva neha de csak az aktualis. most neztem az mnb-t es ok is csak max 1 eves intervallumra adjak meg.

DLPH írta...

Kedves Gentlém a rózsaszín és a piros csík (ott fenn északon)metszése árfolyamban durván hova esik?

Gentlemanus írta...

DLPH

Ha pontosabban behúzom a vonalakat, akkor kb 1,65 körül, de mivel ebben az esetben nagyon kilőttünk felfelé a széles barna emelkedő trendcsatornából, így megítélésem szerint továbbra is él a régebben feléd jelzett 1,8-as céláram is, mert ugye ( nem fals )kitörés esetén az elhagyott csatornamagasságot emelkedheti meg. Nyilván mielőtt eljutnánk odáig ebben valamennyi visszakorrekció vagy oldalazás, bázisépítés beleférhet simán, a célárak teljesülése előtt. Mondjuk ez már nagyon messze van a fals kitöréstől, hiszen több évtizedes óriáscsárton negyedjére ostromolta meg a kritikus 1,50-es szintet.

DLPH írta...

1,65
rendben
köszönöm
megnézem a saját kütyüimmel mekkora a realitása és mikor