Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. március 27., csütörtök

Itt a csütörtök

és a jóslásaim kis részben (nagyon kicsi) mintha teljesülnének....de ez egyáltalán nem biztos. Szerdán nem jött az olajos híren kívül semmi érdemleges (érdekes is ez...kijön egy tartalékra vonatkozó adat- csak a fél világ nem tudja előre, a másik fele meg igen, csak kussol róla és szépen keres vele) szóval erre az adatra ennyire megcibálták? Ne má....emögött más is van. De mindegy, hogy mit gondolok, néha édesmindegy. Az bizonyos, hogy a türelem nagy erény a tőzsdén és bír pénzt is hozni.Szóval itt az ideje szerda helyett csütörtökön eldőlnie, hogy merre az arra. Eddig jó, a mini visszaadás is megtörtént, de az kevés. A sávtető már messze van, (12700 környéke), rossz adatra újabb zakók lehetségesek. Most azt mondom, kétesélyes. Kár, hogy nyakig ülök Ausztrál shortban. Nagyon jól tartják magukat eddig. Sajnos.

Nehéz kenyér ez szó se róla, kötélidegek kellenek hozzá.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Részemről gratula a GBP shortokhoz, szépen kiülted az időnként 300 pipes buktákat is. Én már rég dobtam volna, kötélből lehetnek az idegeid...:-)
JD

Névtelen írta...

http://www.tozsdeforum.hu/index2.phtml?menu=0&submenu=onearticle&news_id=379294&red=latest

olvastátok?Létezik hogy ilyen hatalmas pozikkal lavíroznak?

Névtelen írta...

Azóta elég randák lettek megint csak ezek a pozik :(. GBP szépen bele húzott. Na most vagy a tegnapi vagy a mai mozgás "hamis". Ki tudja...

Üdv:Z

DLPH írta...

Mindegyik valódi. Rossz beszálló, talán jó kiszálló. Meglátjuk. Nem ment le eleget, nem erre várok.

Névtelen írta...

DLPH és a többiek!

Úgy érzem ti már nagyon beleástátok magatokat,szeretném én is.
A PF-en pár napja valaki kért DLPH-től fontosabb összefüggéseket,ill.fontosabb oda figyelni valókat kereskedéshez.Még csak bux hati-ban forgok,de bármely piac ami elérhető és lekereskedhető érdekel.Szóval szeretném szélesíteni a rálátásomat.
Bárkitől szívesen veszek bármit.
tomiomi@citromail.hu
Eddig úgy érzem sokat kell olvasnom és a háttérből figyelni de azt nagyon.

Előre is köszi