Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. március 18., kedd

Tobb chart kevesebb hir

Irom mindezt azert, mert zarodott a shortom, aktivalodott a profit vedo stop. A "vegso" osszeomlasban meg mindig biztos vagyok, de azt is tudom, hogy picit belehergeltem magam. Mostantol kevesebb hir tobb TA. 21k-n a bux szvsz most fordult felfele ez volt az 3. hullama az esesnek majd teszek fel 1 chartot. Shortot keresem mert bear van.

14 megjegyzés:

Kissherceg írta...

23k-s bux álom lenne FED 100as vágása min kell hozzá. Viszont itt a gyj szezon, ami meghúzhatja a váratlant..

Viszont eddig long rövid távon.

mocskos_spekuláns írta...

en 23500-as bux-ot is eltudok kepzelni tisztan chart alapon. Longot viszont nem vallalom be most. Lassuk mit alakitanak este.

Kissherceg írta...

Én valszeg igen. Nem nagy tételben, de ennyit bekockáztatok. FED amilyen fostos nagyot vág... gyenge dollár is az érdeke...

drop írta...

Na ez nem az én napom volt :)

neomodel írta...

Üdv Mindenkinek !

Milyen könnyen felejt az emlékezet nélküli piac. Hol a bankszektor vezeti az esést, hol ugyanaz az emelkedést. Minden rendben, gondolnám, de a piaccal ellentétben én emlékszem az elmúlt hónapokra, napokra és arra a lassan beérő problémahalmazra, ami lassan, alattomosan közelít és bealtatja az óvatlanokat. Micsoda jajveszékelés volt még a múlt héten, hogy fogyott el Amerika 85 éve működő brókercége a Bear Stearns, semmi perc alatt köddé vált. Nem számít, ez így normális, lépjünk tovább, egy patinás cég kettő nap alatt fillérekért fölzabálható. És a többieknek milyen derivatív ügyletei vannak, több tízszeres áttétekkel? Amit csak nekik szabad, nekem a 10x-es is extrakockázatos, hajmeresztő mértékű, igaz a saját pénzem fölött diszponálok. És állítom ezen cégek pénzügyi vagy pozicionális helyzete a kissebbik gond, látható, milyen könnyedén lépett át egyik fent említett szereplőjén a piac (5-ik a sorban), majd jönnek a többiek is, amikor is megint minden pirosba borul rövid idő alatt.
Szvsz aki a shortbeszállót keresi, annak közelít a pillanat, persze ilyen időkben komoly verbális testi sértéseket lehet kapni ilyen ötletekért, de ahogy a longok zárására is remek alkalom lesz a holnapi, úgy a shortok nyitására is egész bíztató a kép.

Kissherceg írta...

AMEN :)

mindkettőben résztveszek... :)23500ra józsi bácsi vegye csak.. :)

drop írta...

szvsz a Bear Stearns veszteségein és csődhalmán nem lépett túl a piac, hanem elodázta és átkeresztelte JP Morganre.

Lehet, ha DLPH kicsit türelmesebb lett volna, akkor pár hónap múlva a pár száz dollárjáért megkapná mindkettőt együtt, egészben :)

DLPH írta...

a takarékszövetkezetből hoztam még zsét, amcsi bankokra hajtok ugyanis

van 10 dodóm, az egyikre már nagyon fenem a fogam

Kissherceg írta...

szép terv:) Lehetek igazgatósági tag, indítunk részvényopciós programot? :)

DLPH írta...

tőlem...

abba is benne vagyok

de még hozok ki zsét, vagy 20 dodót
ne szórakozzunk már...

Névtelen írta...

Beszállok 10 $-ral.

Kissherceg írta...

Hmm akkor Én 11el, ott van a párnám alatt :)):))

Névtelen írta...

Én a mélyhűtőben találtam 100$-t, így ti már csak kisrészvényesek lehettek.

Más.

Dlph!

Látom, hogy igaz kicsit, de növelted Genesis rv számodat. Kérdezném, mennyi longot látsz középtávon e részvényben? Köszi az infót.

pecskeke

DLPH írta...

Szia Pecskeke, a spanyol gyárig minimum tartom, aztán meglátjuk.
Ott lehet már csökkentenem, ha akarok. De nem tudom, hogy akarok-e.