Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. március 7., péntek

volt nyekk nincs nyekk?

ez egy jól megkomponáltnak tűnő pénzbeszedési hadművelet.
Lehet, hogy csak úgy rögtönöznek a fiúk, de eddig érdekes módon mindig bejön nekik.
Jövő hét hétfő-kedd adásszünet, csak nézünk mint a moziba, olyankor egy cnbc-shír is csodákra lehet képes.
szerda-csüt-péntek pedig már úgyis a kamatvárakozásról fog szólni, ha nagyon bevernék ezalatt az idő alatt, akkor a kamattal ami a jelen helyzetben akár 100bp is lehet, visszarángatják a piacokat.
És amíg ezt írom -1%-os nyitásról pluszba rántották a nasi-t. Az eszem megáll.
Ennyire durva manipulációra nem emlékszem, vagy csak nem vót róla tudomásunk....
Hozzátenni többet nem tudok: ki kell várni merre az arra....
A mai foglalkoztatottsági adatok is érdekesek, miközben csökkentek, a munkanélküliség is csökkent. A többiek elmentek pihenni, hipp-hopp.
Azt hiszem ki lehet jelenteni, hogy recesszióban vannak a hambigyárosok, de nem akarják hogy erről az emberek is tudomást szerezzenek.
Halkan megjegyzem, hogy az AMBAC lassan új minimumot üt, jelenleg már 7$ alatt és 9%-os minusz most frissen és mégis emelkedik, innen ha bejelenti valamelyik private equity, hogy ad neki egy kis pénzt, nem nehéz egy nagy rallyt indítani.
Ez már csak ilyen bosszantó.......

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nasdaq órás charton szépen kirajzolódik az eső trendcsatorna. A nap eleji és nap végi felrántás csak a trendcsatorna aljától ment a tetejéig, az eső trendcsatorna maradt.