Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. április 27., vasárnap

Eur/gbp naposon


Angliai kapcsolatomnak küldöm. A hetes charton most először látható sok idő óta egy fordulós kis formáció, ebből visszaadás sanszos. A mértéke kérdéses csak, de itt is vannak logikusan "elvárható" szintek, melyek valószínűbbek. Mindenestre ha még ez az eddigi brutális buy trend korrekciója lesz is, az sem kevés visszaadással fog párosulni. A naposon látható, hogy megmozdult az árfolyam erőteljesen lefelelé. A bíztató (sellre) ,hogy a formáció is nagyon ismerős nekem, ezeket jellemzően erőteljes visszaadások követik. Ha újra 0.8000 fölé menne az árfolyam, nincs értelme tartani tovább a fontot, lesz még sokkal magasabban is lehetőség visszaváltani. ezt gondolom.

A gbp/chf és gbp/jpy várható emelkedését számomra ez a chart megerősíti. A kockázatot most emiatt nem tartom nagynak, ezeket a pozíciókat egy tőzsdén ilyen helyzetek mellett meg szoktam lépni, meg is fogom. Mert többször bejön, mintsem nem. És ebből "él" az ember.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Köszönöm szépen a szakvéleményt és a törődést! - az "angliai kapcsolat"

zuzzo írta...

köszönet a sok csártért, formában vagy...:-)))

Névtelen írta...

Köszönet a sok segítségért !
farenn

Kissherceg írta...

Nagyon akadozik ez a felfele menet itthon mellesleg..

pecskeke írta...

kissherceg, ne is mond. econetről mi a véleményed? cég+itthoni+nemzetközi hangulatot figyelembe véve. Írtad pf fórumon, hogy veszegeted. Akkor gondolom látsz benne fantáziát. 155ről van pakkom, bár 1x már 128-ról eladtam, de 155ön visszaszálltam.

Kissherceg írta...

Ma is vettem ecot, viszont ez a pakk súlya jobban nyomja a lelkem, mint a hatié, pedig abból is vettem ma 460on... Szóval várom májust kivi vagyok, de jobban érezném magam, ha más is veszegetné ecot :)

Kissherceg írta...

Természetesen továbbra is bízom a cégben, bár ezt vételeim is mutatják :) Jó a kitűzött cél és a közgyűlési határozatok is tetszenek. Rally után konszolidálódunk szvsz május elején számítok egy meghúzásra célár kb 180 fele van, persze sok mndentől függ, inkább helyzet, mint pont a meghatározott számomra eladásnál...