Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. április 22., kedd

hsbc és a többiek

meryll-lel az élen. Eddig egy árva fikarcnyit sem foglalkoztak velünk , most meg szinte nem telik el nap , hogy ne hallatnák hangjukat.
A hsbc otp-re vonatkozó "felülvizsgálata" egyszerűen nevetséges. Hamarosan itt a gyj, de előtte még a feltételezésekre alapozva gyorsan kellett hozni egy módosított számítást, amely egyébként nem várhatott volna még pár hetet, hogy a tényeket vegye alapul, á dehogy.
Nem akarok a továbbiakban aktivista lenni, alkalom van a vételre. Idő mint a tenger, a giga bukót lehet távoltartani, oszt hajrá.
Richter mellé matyi-oti csere elindítva...

9 megjegyzés:

pecskeke írta...

Szia Zuzzo,

ezt hogy érted? "Nem akarok a továbbiakban aktivista lenni, alkalom van a vételre. Idő mint a tenger, a giga bukót lehet távoltartani, oszt hajrá.
Richter mellé matyi-oti csere elindítva..." Biztos egyértelmű, és csak én vagyok kicsit fáradt a mondatod felfogásához. :) sry

Üdv
pecskeke

DLPH írta...

Szia Zuzzo. Küldtem mailt, de visszajött. Akkor itt mondom el, válaszom, Richter dobása nem azért volt, mert esetleg csökkenére számítok (bár az is benne van, nem zárom ki). Annyi történt, hogy ezt az 5 % -ot nem őrizgetem tovább, másban több fantáziát látok, a matávtól is szabadulni kéne, a fene őrizgeti...lesz itt, ami gyorsabban többet hoz. Remélem.

zuzzo írta...

Pecskeke!
Szerintem most a jó gyj-k reményében lehet pozit összerakni magyar papírokból. A stop most fontos . Én a nyereség bukó arányt valahová 2,5-re teszem.

Laszlo írta...

zuzzo, mikor lesz gyj?

sajnos en kivagtam ma az otp-m, de keszulok visszaszallni

Kissherceg írta...

legkifizetődőbb kivárni, csak kirázzák a kicsiket alacsony forgalom mellett. Eladnak visszavesznek stbstbstb... Brókerek gazdagszanak, spekik szegényednek....

Nyugalom szvsz

DLPH írta...

Javaslom magam is a nyugit, de nem short poziban. Ott inkább a szűk stoppot.

Jól bírja a gyj-ket eddig usa.
Lesz még csapkodás, aztán utána valami elindul..minenki keresni akar, kell egy irány...mozogni kell...ez így állóvíz, de b enem szakad. Az meg jelzésértékű. Ilyen GE és más jelentések után....

drop írta...

Az AMBAK azért lassan elvérzik, már csak 3 dodót ér. Ma majd' 50%-ot esett.
Ha leminősítik, akkor megint lesz egy kis káosz.

zuzzo írta...

népi kína ellövi a TA minden logikáját... 7%-ot repesztett eddig.. csak a mai napon és fölfelé!!!!

Kissherceg írta...

hati long végre hoz egy keveset...