Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. május 25., vasárnap

eszi nem eszi támaszon vannak

legalábbis úgy gondolom, hogy nagyjából eddig lehetett feszíteni a húrt
a djws 2006 októberében csinált egy 13903 -as lok. csúcsot, 2007 márc környékén hajszálra itt egy duplaalj második aljpontját húzta meg ( az első aljpont ekkor 13840), pénteken becsukták 13903.on, ha működik a piac emlékezete, akkor hétfőn up-nak kell jönnie, mert lefelé egy fél százalék lehetséges még, különben egy szinttel lejebb megyünk. ( lásd pár nappal ezelőtti móriczka ábrám.... sáv alja...)
Továbbra is tartom, hogy az igazi gond a ford szintű bejelentések lesznek kora ősszel. Ott már nem lehet félremagyarázni semmit, a modelleket jelentősen át kell alakítaniuk az elemzőknek. Talán addig felfelé kell hajszolni a pereputtyot, hogy milyen vonal mentén az tényleg nagyon kérdéses.
A jó híreket erősíti, hogy a vix a várt mozgás szerint halad, nemsokára eléri a bolli tetejét, de még nem tolta meg, ha minden igaz pattanni kell visszafelé - long korrekcióval állunk szemben.
Második pont: az embi-n sem látszik a múlt hét nyoma, (az erő vele van :-)))) )
Lehetséges, hogy ez egy durva kirázás, hisezn a a dow és az eszendpé is támaszokat tört, , erre biztos sokan eldobálták a papírjaikat....
nemsokára okosabbak leszünk...
csá amigosz.

1 megjegyzés:

Kissherceg írta...

Zuzzo: az erő velünk van :):) long powa :)