Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. május 28., szerda

Hm...

Veszelyesen kozeledik a hati a stop szintemhez, mindekozben oras chartok kifulladast valoszinusitenek azaz alkalmas lenne lassan raadni. Eddig visszadtam 500 pont nyerot a piacnak tobbet nem fogok. Nem zartam 23k mert meg mindig ugy gondolom, hogy lefele lesz a tartos irany, de ekkora pattincsra nem szamitottam. A terv a kovetkezo ha stopolodom akkor stopolodom erre van kitalalva majd megvarom amig fordul a piac es ujra nyitogatom a shortot. Az idealis persze az lenne ha stop nelkul tudnek meg adni majd meglatjuk :)

6 megjegyzés:

mocskos_spekuláns írta...

nah ki is rakott, nezzuk meddig megy

Kissherceg írta...

uhh az a STOP... :(
Mai örömöm ecoka, szépen mocorog. OTP most szépen kitört 7300 a 61,8as fibo, így visszakerülhet az ékbe... MOL kitörés előtt remélem végre... Mtel gyászos... KTval meg játszanak a brokik hatin.

pecskeke írta...

Hali,

MOL-ról mi a véleményetek?

potter írta...

hmm engem nem ütött még ki. majd holnap megkapom a magamét. Speki, pedig én is shortra szavaztam volna...

Kissherceg írta...

MOL sztm kitört, nálam úgy nézz ki 15 és 60percesen... Napin még semmi. Ricsinek még alakulnia kell, de nagy elmozdulás lehet abban is...

zuzzo írta...

sokan vagyunk otisok akik nagyon bíztunk benne, hogy jó lesz meg minden, ezért nem fog menni.. amikor elmegy egy csomó papír mint állat és az otisok tömegesen csalódottan ülnek át egy másik vonatba, na utána fog elindulni.
A MOL tényleg szépen alakul, a forgalom is növöget és a nagyobb visszaadásokat rendre megveszik. Adott az emelkedés előtt a pálya...
Ami még pozitív az az, hogy kezdik a kisebb papírokat mozgatni, tegnap geni, ma eco, holnap - mit tudom én- , de ha holnap is lehet folytatni a sort , akkor az némi élénkülést sugall.
Türelem rózsát terem....
herceg!
az fhb-t régebben kiszórtam valami 2-3 %-os kerekítési hibába beleférő plusszal, és masszív oti pozit vettem fel a még masszívabb ricsi mellé, ha az oti itt tétlenkedik , el kezdem csökkenteni- elősegítve ezzel az a mihamarabbi emelkedést... :-)))
A ricsin jelenleg 2 rongy van darabján, lehetne jobb is, de nem panaszkodom, egyelőre tartás, de sajnos erősen kell figyelni, mert olyan mint a mai lefordulás alacsony forgalom mellett, egy kicsit idegessé tesz...