Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. május 21., szerda

Idézet

"Ne higyjétek el ezt a buy&hold dumát, nagy hazugság... - csak az emelkedő, nyerőben lévő részvényt érdemes hosszabban tartani, az esőt nem, mert lehet, hogy még nominálisan se megy vissza SOHA oda, ahol vetted, reálértékről meg ne is beszéljünk. "

ezt egy illető mai írásából másoltam ide be. Nem nevezem meg, biztosan nem árasztok el tömjénfüsttel senkit. Segítségképpen : hallgatni szoktatok az illetőre.No hát hallgassatok is, ez sem ökörség, mivel vagy százszor utaltam már erre, most saját véleményem megerősítéseképpen itt van újra másvalakitől is.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Elnézést a naiv kérdésért, de én mintha azt olvastam volna a Random Walk-ban, hogy a buy and hold-ot nem igazán veri semmi. Hol nézhetnék utána annak, hogy ez nincs is így? Szívesen olvasnék róla annál többet, hogy "nagy hazugság".

mocskos_spekuláns írta...

http://stooq.com/q/?s=nikkei&c=30y&t=c&a=ln&b=0

DLPH írta...

http://www.vakmajom.hu/?doc=

xyz58 írta...

Helyesen: "higgyétek"...Bocs.De jogos.Ehhez pusztán a trendet kéne látni..

Névtelen írta...

Köszi a linkeket, megnéztem. Egyelőre amit ebből az egészből látok, az ezotéria és tekintélyelvből érvelés, a Random Walk meg mégiscsak mögétette az akadémiai hátteret, és nagyon másra jutott. Majd azért megnézem a vakmajomnál ajánlott könyveket is.

DLPH írta...

a nem-helyesírási észrevétel jogos, szó szerint másoltam be