Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. május 18., vasárnap

MOL

Kis mol elemzés (elég gyorsan összedobott/hányt) de a lényeg remélem benne van, igazából a heti chart ami megragadta a figyelmem. Biztosan kerülni fogom jó 2 hétig long szempontból amíg tisztább nem lesz a hetes és a napi chart. 1-2 napra persze lehet játszani :)


6 megjegyzés:

Kissherceg írta...

hmm, ha holnap nagy fogalmú fehér gyertyát tolunk, napiban meglehetne a füles csészénk, ami kezd alakulni a ricsiben is szvsz....
persze, ez csak álom, de szép :)

mocskos_spekuláns írta...

vagy a dupla alj (képen nem látszik az első alj) de akkor biztosan megemelem a kalapom ;)

mocskos_spekuláns írta...

bár a csésze inkább continuation pattern, de legyen :P jobban jársz 1 dulpa aljal mert az reversal és akkor itt a bull :)))

Kissherceg írta...

Megnéztem hetin is. Nos emelkedő trend még adott, bár ez a szép gyertya nem kellett volna így a végére. Stochastic is lassan eladásba fordul, de még ott nem tartunk :) Szóval erre a szép fekete gyertyára rá lehetne cáfolni a héten.
Napiban nekem a füles csészénk tetjét tesztelte vissza a MOL ami 23680. Ez alá nem kéne menni, mert akkor rútság van nálam is:)
Ricsiben 24860fölé kéne menni menni szépen, egyelőre 50napos áttörése jól néz ki.

Kissherceg írta...

Nem kell nekem bull, inkább irány néhány hétre... :)

Kissherceg írta...

nos nálam elég rút a MOL. Támasz 22k ellenállás 22,8.
Ricsi néz ki még egész jól, de ott is alakul egy kis esőtrend 60percesen...