Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. június 12., csütörtök

Angliába

Gbp/huf erős longjelet kapott a napokban. A font tartásást javaslom vs huf. Első erős fal 329 körül. A felett tartós huf gyengülés lehetséges. 296 kritikus alj. Most 312. 36 . 1 héten belül 317 fölé kerülése és maradása trendfordulót jelenthet. Közel van.

6 megjegyzés:

Kissherceg írta...

köszi :)

DLPH írta...

nem neked írtam :)

Névtelen írta...

Hasonló a USD/HUF-ra is igaz??
Nem látom :-(
Gábor

DLPH írta...

Nem értem. Mit szeretnél látni?
Az usd/huf nem feltétlen hasonlít, és nem is tettem fel.

Névtelen írta...

Szia,
"Hasonló a USD/HUF-ra is igaz??"

Ha biztos vagy a GBPHUF longba, akkor csekkold le, a GBPUSD párt, hogy shortra áll-e. Amennyiben igen, akkor bátrabban longolhatod az USDHUF-ot is.
Ezt célszerü szerintem alkalmazni, mivel a kontroll mellett diverzifikálod a portfoliód is, s a két kereszt (GBPHUF long + GBPUSD short) margin szempontjából megegyezik az USDHUF long pozival.
Szerintem a GBPUSD shortra áll, mivel kb. 150 pip távolságra van a támasz, amit majd 4x re próbál átszakítani. Tapasztalat, hogy a 4.re általában sikerül is. Idő kérdése,- majd kiderül, ha beborul :)
Üdv pip-hunter

Névtelen írta...

USDHUF
http://kepfeltoltes.hu/080612/859859087USDHUF_www.kepfeltoltes.hu_.jpg