Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. június 15., vasárnap

BUX

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez szép oktató elemzés volt ! Számomra tanúlságos.
Köszi!
Hetesen a 200 hetest érte el ugye?

mocskos_spekuláns írta...

igen az a hetes

neomodel írta...

Szia Speki !

Huh, de randa ez a bux index,különösen, ha hosszú távú csártot nézel, mert sokan nem nézik ám. Ha TA-s alakzatban akarnék gondolkodni, nekem van itt egy fej-váll formáció, a jobb válla teteje is megvan sztem, kicsit nyomorék a figura, rossz a tartása, leejtve hordja a jobb vállát, (hátba vágták szívlapáttal), szóval, ha meglesz a jobb váll folytatása, ami kb 2006-os májusi szakadásnál fejeződik be, akkor csodálatos/rémisztő shortidők várhatóak, iránytól függően. Ha a naposon, rövidtávon vizsgálod, most tényleg lehet egy 22800-23000-es fölfelé kör, a bollingert alul megérintette akkor fölül is meg fogja érinteni, meg van ott egy ereszkedő trendvonal is, ami tuti fejbeveri a longokat (valahogyan ki kell spekizni a kicsiktől a pénzt).
Hozzáteszem, a short elsősorban a bux-ra igaz, amcsi valahogy nem akar elesni, elgondolkodtató a történet és hasonlóságot találok a korábbi kamatvágási ciklusokkal, amikor is komoly emelkedés következett be a recesszió közeli helyzetekben, mert nincs mibe fektetni a pénzt és valahogyan ilyesmik zajlanak mostanság érzésem szerint.