Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. június 12., csütörtök

Most en leszek a gonosz mano...

Az nem megoldas, hogy nyitott pozival becsukjuk a szemunket es varjuk, hogy mi tortenik. Lehet igazatok lesz (remelem), de mi tortenik ha nem? Beragadtok 1-2-3-4-5-6 evre? Biztosan vegig tudjatok ulni? Milyen hatassal lesz az onbecsulesetekre/idegeitekre az olvado egyenleg? Ha ezekre a kerdesekre tudtok egyertelmuen valaszolni akkor nem szoltam, de ha nem akkor ez erosen orosz rulett 5 golyoval a hatlovetuben.


Es most jon a sajat velemenyem a piacrol:

nem kertelek, bear van, szem*t mocskos nagy bear! Legalabb a toket orizzuk meg ha a haszon szereny is mire ujra eljon a bull. Ha most beragadtok mibol fogtok bevasarolni ha itt az ido???

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

a tökét mindenki őrizze meg :)
ezt megjegyzem:)
(boccs)

mocskos_spekuláns írta...

akinek nincs az meg novesszen ;)

mocskos_spekuláns írta...

amugy meg most messze eszakon ugyhogy ekezetrol ne is almodjatok tolem ;)

Kissherceg írta...

Nyár van akkor a hidegbe menekülsz? Jegesmacira vadászol, furcsa szokások.. .:)

Longot Én is zárni tervezem, egyelőre most van egy kialakult cél hatiban és valószínűleg első short pakk is kirepül a rétre....

Holnapi makrótól is függ a buli, mert jöbhétre lehet megtartom pozikat, bár hétvégén nyomnak egy showdert vagy bejelentik, hogy LB-t emgveszik vmelyik spanci 2$ért tönkre megyek, szóval mindenki mérlegeljen váratlan lehetőségekkel is.

Valószínűleg a short beszállót fogom keresni... Long kiszálló jó már nem lehet, akkor legalább a short legyen az...

Kissherceg írta...

Egyébként csak azért valószínűleg, mert önbizalmam megcsappant, szóval csillagjegyek együttállását is figyelembe veszem majd...
Szint adott, de ott a HA mégse akkor mivan...