Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. június 4., szerda

szerda másképpen

ma reggel 8 és fél kilenc között longosnak tünt a dolog, majd váltott , eső nap nézett ki, most kezd mocorogni ismét longba - lehet ez így nem követhető, sebaj ...
Semmi sem támasztja alá, hogy esni kellene csupán a tömegpszichózis, ami éppen elég, lehet ez fordítja a devizákat is shortba..
mindenesetre közel állok, hogy partvonalat húzzak és onnan várom ki a merre az arra.
nem jó poziból nézni, ahogy az ember pénze szépen, de folyamatosan olvad.
A mai napnak még ugyan nincs vége, de az emelkedő verziónak akkor van esélye, ha ma
nem megy lejjebb a tengerentúli cuccos.
Ami a nagy alapokat illeti azokról nem tudunk semmit, csupán azt lehet érzékelni, hogy a kisembernek is latin amerikát ajánlották meg persze a ruszkikat. Ezen két helyen vad csata dúl a ki tud nagyobbat esni? játék győzelméért. Ezzel elmondható, hogy ( bár még nem biztos) de a barkácsáruház ( bric) mind a négy lábát ellőtték.
Afrika még nincs jól lefedve, lehet nézegetni az eu-s kis cégeket, amik relative jók spekire és megerősítem a japcsikat én is...és ez nem valami sok.
Ami a hisztit illeti nem tetszik, hogy a frankba megint idegesen belevettek... növeli az esés valószínűségét....

3 megjegyzés:

zuzzo írta...

egyre súlyosabb zakónak nézünk elébe a mai nap...fordult a széljárás fél óra alatt..
már a fülem is jojózik lassan...

DLPH írta...

950-en új bux hati long, és a dow is kapott egy maflást a részemről

möglássuk

Kissherceg írta...

hatiban KTval szétszivatják a longosokat, hogy folyna ki a .... Ezt az ocsmány kókler bandát. Ecoban pedig kicsit ijesztegetés szagú volt ez a mai nap, egyelőre nincsen para ott sem... Sztm ha lesz irány, az hirtelen fog jönni és a nép fele long esetén beshortolja majd, és az indexek nem fonak megállni. Viszont DJI elég messzire került 13100tól, innen mire neki fut elfárad. Továbbra is long ing és gatya nélkül lassan :):):)