Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. június 9., hétfő

szex? csak mosolyogj...

lehet, hogy egy újszülöttnek mint én minden vicc új, de ma reggel láttam egy autó hátsó szélvédőjén a cí,ben lévő szösszenetet... és kb ez jutott eszembe miután a sztárelemzők véleményét is elolvastam...
a legdurvább az, hogy az amcsik csütörtökön mentek 2-t fel, pénteken meg onnan jöttek le 3-at, de európa még a csütörtöki emelkedést sem tudta lemásolni mert pénteken délután már megijedtek az amcsik árnyékától, és ezen helyzet után azt állítani, hogy ma 2%-os minuszban nyitunk, de nem kizárt a nap végi 3-4%, mégis miért??? nincs semmi alapja...
másrészről a 10y note a napok 98%-ban olyan mint egy jó szélzsák, nem érzed de jelzi a széirányt, ha esik akkor a rv-ek kizöldülnek, ha emelkedik akkor a rv-ek beesnek.
Azon túl, hogy dlph-t erősítendő a devizákon nem látni pánik nyomát , a szerencsétlen 10y note akkora gap down-t csinált ma reggel amit már régen láttam, ( gyorsan korrigált is egy kicsit, de még mindig 1% minuszban van...!!!)
A dilemma az, hogy most van a 2% , mert elromlott a szélzsák, vagy valami sumákság van a levegőben? Sajnos ez utóbbira gyanakszom az elmozdulás nagysága miatt , másrészt ezzel a kis ugrással sikerült visszaugrania a 3 hónapos eső csatijába...
http://stooq.com/q/?s=zn.f&c=3m&t=c&a=lg&b=0

14 megjegyzés:

nemar írta...

ez érdekes, Zuzzot szeretem - de valaki meg tudná mondani, mi az a 10y note? Röstellem, ez van. Ehhez képest a szex és mosoly tényleg.. :-)

Kissherceg írta...

sztm USA 10éves állampapír, de lehet tévedek...

Nekem nagyon hullik a hajam, sok pénz ment el ezen a pánikon, eco szakad, hati emg napok óta, csuda jó. Franciák pluszban, nyugat meg nem tudja mit csináljon... Tiszta jó..

DLPH írta...

Hercegem egy "kicsit " megtámasztottam az ecót, de minden puskaport még nem akarok ellőni. De azér tbelevettem az esésbe huncutnyit megint. Többet nem tehetek. Kerítsünk 100 ember, és vegyen minegyik ezret. Mindjárt jobb lesz a közérzeted :)

DLPH írta...

persze ez a tízéves az usában, igaz az euribor is jó , igaz nagy fáziskéséssel és nem méretarányosan, de az irányt legalább kijelöli...eddig legalábbis így volt..
minden felmondta a szolgálatot?
semmi sem működik?
nehogy már...

mocskos_spekuláns írta...

Az a baj, hogy a BET maris gyalazatosan nez ki 1,5 nap eses utan. Ha most nem birunk emelkedni akkor soha. Japoknal is pentek-hetfoi gyertya ronda, gap is megmaradt. A piac folyamatosan valtozik lehet mar nem a deviza mutatja az utat hanem forditva?

Kissherceg írta...

A deviza piac a részvény piacnál jóval nagyobb, tehát elvileg meghatározóbb, nehezebb is ezért a fontosabb deviza párokat bespekizni..

Igazából teljes tanácstalanság van fejecskémben...

DLPH írta...

"lehet mar nem a deviza mutatja az utat hanem forditva?"

tökkizárt

DLPH írta...

a bét régiós és belpolitikai problémákkal is küzd

mocskos_spekuláns írta...

"tökkizárt"

nagy penzben mertem volna fogadni, hogy ez lesz a valasz :)))

Névtelen írta...

jo a cim...
:)
a szexre, aki beirja, a googleba, idejon...:))
Lili

Kissherceg írta...

gerilla marketing :)):)) MOLlal tartják a BÉTet, csudi jó...

DLPH írta...

Az olajjal szaraxanak megint. Most épp döntik. Van itt élet :) Csak a bét ereszkedik folyamatosan.

Kissherceg írta...

Dax-Future
6.809,00 plus +51,00 +0,75%

London viszont szépet esik... TÉnyleg iránykeresés van EUban..

Névtelen írta...

A béten nulla a forgalom.
usdjpy viszont szépen araszolgat
http://kepfeltoltes.hu/080609/USDJPY_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
pip-hunter