Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. július 14., hétfő

Heti jósda

Szerény meglátásom szerint a hét kérdése a Dow-nál 11 020 és 11 380 közötti erőharc alapján dől el. 11 400 felett elindul a mandula, és a 11650 várja még aznap tán, ami erős fal. A többi a fal után dől el. Ha arról lefordul, az irány a szokásos. Ha pedig a 11 000 esik el, akkor a 10700 várja, ez is egy erős támasz. Ílyesmi satuban van az ügy. Nem véletlenül várnak sokan fordulatot, ez már zsinórban az ötödik piros (fekete) heti gyertya lenne. Magasról short. Belevenni bármibe halálos veszély. Így gondolom. A táncika 360 pontos sáv, ez nem olyan jó. De a két belépőpont részemről adott, ott érdemesebb belépni, ha még valaki nincs poziban.

Bux0812 21550 felett rakétázhat. Addig semmi. A nagy semmi. A nagyon nagy semmi. És várja a nagy mélység szeretettel. A nagyon mély mélység. Amúgy is várja. Ezt nem ússza meg. Az ilyet nem lehet. Eddig jól tartja magát. De minden csoda 3 napig tart. Vagy valami ilyesmi.

2 megjegyzés:

drop írta...

Most látom, már nálunk is elismerik Roubinit:

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=99443

Csak meg kell válogatnia az embernek, kit olvas.

tozsdenyul írta...

Persze hogy most már elismeri, a portfolio is olvassa ezt a blogot :)