Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. július 29., kedd

Száraz tények

Kemény dió most a piac, keményebb mint szokott. Odakint fel és le iszonyat tépés, nem következik egyik napból a másik. BUX-ban alacsony forgalomból domborítottak napvégére 1 szépet és forgalom is meglett. Szép kis sq volt + piacin is bele-bele téptek a hatiba, igazi shortos rémálom.
Technikailag tovább fel, megvolt az esély (több 60%-nál) a lefele történetnek, távolkeleten szigetfordulók hada, amit persze ilyen USA záróra holnap újra gap felfelé és akkor újra sziget csak most lent...
Hangulat megvolt egy kis zuhéhoz még is forditva sült el, ilyen a piac. Ha realista vagyok akkor MOL+OTP gyorsjelentésig tartják a piacot majd elengedik, jó 1 éve ez megy. Trendfordulóról nagyon korai még beszélni, de ezen a szinten nem voltak már nagy eladók most kicsit feljebb tolódik a játéktér.Hatihoz: shortot preferáltam volt is, de szerencsém is, néha az is kell. Nem részletezem, de sikerült egészen jól megúszni a mai napot tisztán short pozival. Pár napot nem leszek gépközelben (nah ez volt ma a szerencse) így minden zárva se long se short mehet a piac amerre akar. Kicsit szélkakasnak érzem magam, de ha végig gondolom a szél 1 ideje csak 1 irányba fúj szépen látszik a rövid mozgóátlagokon.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon jól kezeled a chartokat .

Érdemes tőled ezt eltanulni!!!!

Rég óta dícsérem a hozzáállásod a piachoz és a szemléleteddel osztozom.

Gratulálok!!

maradok továbbra is megfigyelőd:)

üdv:
bubu