Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. augusztus 11., hétfő

kamatemelés- S&P500 K.O


nagyon nagy gáz lesz a rv piacon, ha eljő a kamatemelési szezon odaát...ráadásul a profit is jelentősen esik már...
nem kell nagy jóstehetségenk lenni, akkoz hogy kitalálja az ember mi lesz ha a dodó tényleg bullish lesz, eddig az export cégek még tartották a jó formát, de ez nem lesz ám örökké.
Ha az eszendpé trendjét nézem és feltételezzük, hogy a több évtizedes emelkedést megtartja akkor 1050 pont magasságáig zöld utat kap...
A másik érdekes dilemmám pedig az, hogy mindenki attól félt fél éve, hogy az USA stagflációba kerül, ... most én azt mondanám, hogy nagyobb az esélye az EU-nak , hogy stagflációs helyzet álljon elő.
Trisé maestro kenheti a kevés hajára az inflációs célkitűzéseit....

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

DEBKAfile’s military sources note that the arrival of the three new American flotillas will raise to five the number of US strike forces in Middle East waters – an unprecedented build-up since the crisis erupted over Iran’s nuclear program.

This vast naval and air strength consists of more than 40 carriers, warships and submarines, some of the last nuclear-armed, opposite the Islamic Republic, a concentration last seen just before the US-led invasion of Iraq in 2003.

Sziasztok,
Csak nem egyeztek meg, hogy a tiétek a Kaukázus, ha mi vihetjük a Közel-Kelet-et? Kína meg számolgassa az arany érmeit.
Mert akkor nem kell sokat törődni a P/E-vel.

Üdv. Attila