Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. augusztus 25., hétfő

nyekk

nagy büdös nyekk lesz ebből. Minden téren.
A múlt hét elég laza volt, sokfelé jártunk, még inkább olyan utsó pihi fíling volt ez a javából.
Hazafelé menet beszáguldottunk egy francia üzletlánc hipermarketjébe feltölteni a készleteket.
Ott volt kiállítva egy csodarúmszter ráírva: "egyedi árazás" , " 0ft/hó egy évig" , na ettől taccsra mentem. Azt mondja ma a PF ma, hogy a GM-Ford - Chrysler a kormány segítségét várja...
na akkor itt már igencsak reszeltek.
A gond az, hogy a "nagy fokú leárazás ellenére " ami a rv piacon eddig kibontakozott, nem tudható, hgy mennyire jól lett megbecsülve a várható gazdasági visszaesés nagysága. ha csak ezt nézzük, akkor néhány milliós visszaesés az új autó eladásokban az alapanyag szektorban is is megmutatja magát. Az ingatlan szektorról még nem kaptunk híreket, pedig a visszafogott építkezéseknek bizots, hogy sok károsultja lesz. Egy betonelemes cimborám szerint látványos a visszaesés a megrendelésekben és azok összetettségében is.
Egy másik érdekesség azt mondta a kossuth rádió tegnap este, hogy a jó búza termés ellenére sem csökken a kenyér ára, sőt, ugyanis a kenyér árában 1/3-os súllyal szerepel a liszt másik 1/3 a bérek és a hozzájuk kötődő kiadások, míg a 3. harmad az energia!!! és ez utóbbi kompenzálja a liszt esetleges árcsökkentő hatását.
Ami a hazai papírokat illeti még bróker körökben is teljes a tanácstalanság - bár e nem egészen meglepő :-))) --- alapvetően a többség lefelé várja a menetelt. A fura az egészben az, hogy a nagy esésnek valahogy nincs tere, ha nincs komoly eladó és vevő sem, akkor marad ez a tesze-tosza- ság.
A mai nap pedig már egyenesen szánalmas, lehet, hogy ekkora forgalom még a grúzoknál is van.....:-(((((

3 megjegyzés:

mocskos_spekuláns írta...

Zuzzo, erre gondoltal multheten?

http://stooq.com/q/?s=zb.f&c=10d&t=c&a=ln&b=1

mert ez most elindult.

DLPH írta...

"A fura az egészben az, hogy a nagy esésnek valahogy nincs tere, ha nincs komoly eladó és vevő sem, akkor marad ez a tesze-tosza- ság."

Igen.

zuzzo írta...

speki!
majdnem arra, de a http://stooq.com/q/?s=zn.f -t jobban preferálom, izlés dolga. Nem mondom, hogy varázsgömb, de sokszor segít- pl mostanság is...
Amíg a "daú" tétovázik pár száz pontom belül, addig itt egyértelmű trendelés folyik...
Az ázsiai indexeknek sem akarózik a támaszt átütni....