Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. augusztus 5., kedd

titanic


Übernépszerű brazil index bukórepülésbe kapcsolt, miután a 10éves csárton is látható, hogy az elmúlt időszakban sokszor támaszul funkcionáló vékony piros vonalat letörte.
A jó hír a brazíliai befektetések hívőinek az, hogy nagyon hosszútávú emelkedő trend még nem tört meg : -)))) kac-kac. Lehetséges egy olyan forgatókönyv, hogy a maci alján megnézi a brazil index a vastag piros vonalat. ( az ma egy 60%-os zakót jelentene!!!)
Ha az utolsó részvény mentsvár is elesik és az olaj is lefelé áll, kell legyen valami amit felrántanak, netán egy fejlett piaci large cap rally??? - netán bank apírok előyben, mondván nagyot estek már..

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia ZUZZO !
Azt csiripelik a madarak, hogy a Maci elején tapasztaltakkal ellenben, jelentős tőkekivonás kezdődött. Ugye az elején még áramlott Braziliába a tőke ?
Ez most megváltozott úgy néz ki, szóval a Teóriádat fundamentumok is megtámogatják.
Üdv !
TrógerBroker