Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. szeptember 17., szerda

Mire lehet itt szamitani?

Volara, gap-re, szivasra. Elesett a 2006.06.14-es melypont nem kicsit hanem nagyon. Ha valakinek viszket a tenyere az shortoljon aki nem akar shortolni az hagyjon fel a tozsdevel 1 jo idore. Shortot is csak PIACI ARAS STOPPAL. Ez itt most mar nem a tanpalya aki beragad meghal aki meghal az nem nyit tobb pozit. Aki eskudozik, hogy itt az alja azt nagyivben ignoralni. Nincs ember aki megmondja, hogy hol a teto hol az alj. Jo eszben tartani, hogy a meghuzasokat gap up-ot 80% esellyel adni fogjak. Tessek erre vartunk januar ota, hat megkaptuk.

14 megjegyzés:

DLPH írta...

Otp még nem esett el. De jogos minden bötűd.

DLPH írta...

"Aki eskudozik, hogy itt az alja azt nagyivben ignoralni."

na végre nem csak én hajtogatom ezt magányosan...

Kissherceg írta...

csak legyen gap up, adok is bele :)

Névtelen írta...

Hahóóó zöldfülűek és kezdők!!!!

Nem hallom, h köszönetet mondanátok az ebben a blogban íróknak azért, h nem csináltatok az elmúlt pár hétben-hónapban nagy marhaságot!!!

Én a magam részéről: KÖSZÖNÖM!!!

raven

Névtelen írta...

(én) igy is csináltam 1 halom marhaságot,de köszönöm:))

Kissherceg írta...

Én is :)) Möööö :) De nyarat így is szépen zártam...

Névtelen írta...

Minden ok volt nekem a FED döntésig, másnap longolni akartam 1-2 napra, longoltam is...,így az előző shortom eredményét sajna 50%-ban elvitte...zártam. Most aztán kerekedhez a szemem, hol szálljak be....

Hadesz

Névtelen írta...

lehet felül kéne vizsgálnom az elhatározásomat, hogy otp-be beleveszek 5900 alatt, holnap lehet megdurrantják lefelé
most akkor short, aztán meg várjuk a macibikát?:)

mocskos_spekuláns írta...

5900 az mi? 2006-os oti aljat figyelni ha mar onpusztitas akkor legyen 1 kis elonyunk :)

short sem egyertelmu mar rovidtavon.

DLPH írta...

5900 a fekete május után volt egy kis pihiszint. Durva megpattanás lokális alja. Szerintem jól emlékszem :)

DLPH írta...

Sőt...most idézgetem fel magamban, úgy rémlik, a műbalhé (visszateszt a pánikra) is keményen az 5900megfogta.

mocskos_spekuláns írta...

koszonom megneztem charton is. 5900 4%-ra ha van a mostani szinttol, arra akar nyitoban is kepesek vagyunk minuszban. Aztan johet a likvidalas + shortosok + panik szvsz elesik delelott.

Gentlemanus írta...

OTP-re fel se merek havi bontású csártot rakni, annyira csúnya. Jobb oldali vállon csökkenő tetejű gyertyák, rövid mozgó intenzíven fordul rá a hosszabbra, heti felbontásban 50 napos már alábukott a 200 naposnak. Éppen ezért nagy eséllyel tovább folytatjuk lefelé, 5900 alatt zónába esik, ott további 800 pont van benne lefelé. Havin jól látszik, hogy gyertyatesttel támasztotta neki magát a 200 naposnak, hogy el tudjon rugaszkodni lefelé. Semmi jót nem ígérek.

Névtelen írta...

5900 volt a májusi vérengzés alja, megfigyeltem előtte 6205 volt az alj, a 2006-os júniusi vérfürdő 5100 körül volt, de az nem medvepiac volt
az itt a baj, hogy most sokan nem tudunk egy olyan otp-t elképzelni, ami négyes számmal kezdődik, esetleg ötössel, de pl molnál is mikor először 18000-re esett ina sztori elején belevettem, milyen jó vétel, ilyen mélyen milyen szerencse, hogy megvettem, 18800-on már dobtam utána és most elmondhatom, hogy ezt jól is tettem.
richter is közelít a 25000 felé erősen, telkó begyorsult lefelé, molnak meg 12500-ig kampó, ott meg kitudja, 20900 körülről vágták be, valahol fordulatnak kéne lenni és egy 10-15 százalék van benne felfelé, csak időlegesen persze, mielőtt újabb aljat ütne:)
valahogy így látom most én, kissé bizonytalanul, meg 14 óra meló után:)