Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. szeptember 4., csütörtök

Nincs pénz

nincs akarat, nincs eszköz, nincs szándék, nincs mozgás. Nincs eladó, nincs vevő, Nincs semmi. Vannak szintek, amik készülhettek, hogy nem fognak működni. Kitörési ponton behal, behalási ponton kitör...sávozás lehetne ha lenne sáv, ha akarom van, ha akarom nincs, de ha akarom hogy legyen, utólag szépen megvan. Emelkedett, aztán visszaesett váratlanul, beesett , új shortok nyíltak ezerrel, másnap visszapattant. Nesze kereskedjetek..... a dowról írtam, de a bétről is írhattam volna. A dow standard macd-nek a három komponense egymáson fekszik. Alig undorító. Kaszinó ez most. Ha majd megint tőzsde lesz, lehet hogy beszállok. Ha távolabbról nézem...sem éri meg. Bármi lehet Az alaphelyzet ugyanaz, de azon belül..előbb fel sanszosabb. De ki tudja? De legalább az bejött, hogy a kövekező jól trendelő deviza a font lesz. Igaz, azt nem itt írtam. Meghajtják az indexeket, mielőtt új mélységekbe száll. Anélkül nem tud zúgni sem. Vagy bezúgatják , mielőtt meghajtják,...vagy így hagyják... én meg leléptem. Gőzöm sincs mi lesz. a napokban.

5 megjegyzés:

Kissherceg írta...

sztm oldalazzunk lefele, az a biztos :)

SwingLaci írta...

Én shortolgattam a napokban a daxot, mert európában kicsit jobban érzem a lefele irányt, mint amerikában, de amúgy tényleg olyan kaszinó filing uralkodik mindenfelé.

DLPH írta...

Most a nagyon jó, Ázsia nem csatlakozott be a szakadásba.
Ez van.

DLPH írta...

Vagyis alacsony nyitóból araszolnak felfelé.

DLPH írta...

Ahogy azt móricka elképzelte. Majd vasárnap éjjel hétfő hajnalban becsatlakoznak.