Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. szeptember 5., péntek

Részvényeink








OTP támasznál van, ricsi már azon túl. Mtel még kérdéses számomra. Szép napot!

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kössz Herceg(ünk)!!!

Kissherceg írta...

Nincs mit. Néhány short pozi egyelőre zárva, kivárás :)

Névtelen írta...

sziasztok !

Én még csak kezdő vagyok , de úgy gondolom , ha ma a dow megerősítést kap az esésben akkor hullani fog, mint a kés.

A bux és a hati majd követi-telekom feketeló...de a többi , főleg a mol ismerik az irányt.
Az otp vezető is most adott el , tehát esni fog az még-sokat.
Ha azt lehet olvasni , hogy 6000 alatt xy vagy éppen rahimkulov unokatestvére vett otit , akkor bele lehet majd szállni.

Van egy ellenállás 19500 körül , buxban, de ha az is vágva lesz , mehetünk 19000-ig.

sziasztok Szabó Lörincz

Kissherceg írta...

Most egy kis fel következhet jövőhét első felében, rés betöltésére nem számítok. Zárószakaszban shortokat zárogattam és longokat nyitogattam. Szóval 3-400pontra nyitottam longot legfeljebb. Piac feljebb megy eladásokkal díjazom majd kedvességét.

Telekomot azért tartották, mert vmelyik papír a 4nagyból szembe megy a másik 3mmal, hétfőn majd esik mtel pl.. Szóval nincs mögötte komoly ok sztm.

mocskos_spekuláns írta...

Hercegem megy ez most neked grat!
Long-al óvatosan, de szerintem most piszkosul elkaptad a zárószakaszos fordítást. Én már nem akartam harmadjára erőltetni a longot a héten, de adta magát a lecsapás.

Kissherceg írta...

Hali, köszi. Amint írtam rés betöltésére nem számítok 3-400fele örömmel dobálnám a longokat. 20kn álltam még bent vételen, aztán végig gondoltam, hogy ott úgyis sokan álltak és amikor módosítottam akkor járt le, így nem lett teljes, de így is szép pakk :)
Shortot 120ig zártam a 4után.. Zárószakaszban meg longot nyitottam, meg előtte is... Bekerem nem tudom hol van, de nem is számolom ki, a lényeg hol zárom.
TA alapon szigorúan short mellesleg továbbra is!!!

mocskos_spekuláns írta...

"TA alapon szigorúan short mellesleg továbbra is!!!"

áááá órás hati sír 1 kis korrekcióért, de max 300-500 pont ahogy írtad. Naposon bizony lefelé az irány megint. Bár inkább nem mondok már semmit, mert elég kontra indikátor voltam a héten :)))

Kissherceg írta...

Erre Én nem mondok semmit :)):))

Igen ez a túladottság volt egyik indikátorom most.. After hoursban megszédültek állítólag kint... Fannie Freddie meglesz mentve... sztm 200alatt talán még belehet szállni a longba. Szép álmokat! Jó hétvégét!

Kissherceg írta...

Szeretnélek megkérni, hogy a nyersanyagokról vmi TA-t légyszivse tölts fel! Főleg olaj arany érdekelni. Köszönöm szépen!!