Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. szeptember 22., hétfő

TA

Speki & DLPH!
Az OTP elmúlt 4 napban mutatott mozgása hogyan értelmezhető a TA szemüvegén keresztül?
Ez inkább hangulat kereskedés , viszont a forgalom fölfelé is lefelé is nagy!
Kitárazás?, gyűjtögetés? szimpla daytrade , márminthogy ez az egy papír ami kereskedhető???,
Itt valami készül a báró bajusza alatt...a konszolidációs mozgalom kényszer szakasza megvolt, hamarosan jöhet a második felvonás.
más: ugyebár ma már arról szólnak a hírek, hogy egyre többen támogatják a globális pénzügyi felügyelet mint olyan létrejöttét... globális pénzügyi felügyelet???????? netán majd lesz egy választott képvieslők által delegált jegybanki érdekeket képviselő a világ központi jegybankjának funkicóját ellátó árnyékszervezet????
Hová fog ez vezetni???? és akkor mondjuk 20 év múlva egy hasonló színjáték végén benyújtanak egy szuper mentőöv tervet amelynek a magyar lakosságra vonatkozó "arányos része" mondjuk 500mrd HUF? ez lesz a háború nélküli sarc, amit egy fantom szervezet fog begyűjteni és kapunk egy vállveregetést????
Túlspiráztam?

2 megjegyzés:

DLPH írta...

Megnézem.

mocskos_spekuláns írta...

Ez kerem a totalis csapkodas.
Aki tud most daytrade-eljen aki nem az lapitson.
Ekkora budos nagy zaromanipulat ertelmes papir nem csinal, de ez az otp neki ma is sikerult. Kezd tele lenni a hocipom a BET-tel.

Kerdesedre valaszolva:
Van alul 1 gap ha atesik rajta akkor balhe lessz, de nagy. Tudom az jo par % innen de az nem DT.
Ha tippelnem kell valamennyit betolt a gap-bol aztan elindul ujra fel. Tessek lemenni oras szintre es ott figyelgetni mert a napos chart most nem sokat mond rovidtavra. Vakmajom irta ma, hogy panik aljnak nincs visszatesztje. Azt hiszem ez mindent elmond.

Amugy 1 het tozsdei kenyszerszunetem van 'rendes' munkam miatt igy csak este latok barmit is a piacbol. Apropo amik kepesek -4%-ra shortok nelkul na ez nagyon szep lesz, megerdemlik akkor is ha vissza zuhanunk a kozepkorba.