Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. október 25., szombat

bankosok helyzete


nagyon sok pozitívumot nem hordoz magában az amcsi bankos index.
korábban a "világban található arányok alapján 40-re vártam le, jelenleg majdnem támaszon van , ami ha elesik, egészen mélyre 30-ra is leeshet. Ez azért nagyon durva, mert
az utóbbi időben egyre több negyedelődés van napirenden. Mit jelent ez?
a korábbi csúcs érték 75%-a eltünt a ködben. És még csak kezd belelendülni a társasásg az esésbe.
A great depression alatt 90% lett köddé, ez egy kicsit elgondolkodtató.
Ha a bankosok átütik lefelé a zöld vonalat, akkor az it macialj -ban kialakult indexértékeknek is annyi leht könnyen. ez elég szomorú látvány.
Na mármost a sok otépé optimista figyelmét is szeretném felhívni arra, ha itt megint elindul egy bankos likvidálási hullám, akkor az otépé sem tudja magát kihúzni alóla.
Ha megnézzük a csati alját, akkor a speki korábbi csátján lévő 1248-as hihetetlen célár kézzel fogható közelségbe fog kerülni, csak óvatosan a bank papírokkal.
sötét a jövő.
viszont itt jegyezném meg, hogy ez részben egy kontra indikátor is szokott lenni ( persze nem biztos, hogy megint így lesz) , amikor mindenki tutira veszi a holnapi irányt, jusztis nem úgy lesz- de ez most nem számít sehol sem...

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Zuzzo!

Optimista verzió:
Okt. 27-től indul a vállalati kötvényeken keresztül a FED pénzpumpa 50 mrd $, vagyis a vállalati szektor forráshoz-levegőhöz jut.
Kedden egy kis segítséggel eldönthetik a szerdai 50 bp. kamatcsökkentést.
Na ezeken a szinteken érdemes kinyitni a pénzesládikókat a bankoknál is.
Az egész konstrukció azért érdekes, mert hirtelen nagyon érdekeltek lesznek a kiválasztott cégek rv-inek emelkedésében.
Nem hiszek egy általános gyors emelkedésben, de lesznek szektorok, vállalatok amik szárnyalni fognak /az egyik szerintem persze a bank szektor, saját magukat csak megfuttatják/ ráadásul igen nagy kaszát tudnak csinálni-akinek adunk az tuti, ergo az kell majd mindenkinek- még nagyobb befolyás / na szép /
Szóval hétfő-szerda magaslatában kiderül.
Pesszimista verzió:
Bányászbéka segge alatt kb 10000-rel

Bakiba