Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. október 20., hétfő

gáz

a dow-ban alig forgalommal megy a menetelés felfelé...

14 megjegyzés:

mocskos_spekuláns írta...

nem is az hanem a BUX mai teljesitmenye na az gaz.

Névtelen írta...

És a holnapi méginkább, ha továbbra is a gyenge kezdés után az erős visszaesés lesz a válasz.
atiti

Névtelen írta...

off

herceg
szeretném megkérdezni mit tanulsz

egy névtelen(tudod,az alkesz klubból):-))))))

Névtelen írta...

Off...:D
Üdv !
Bocs, de amióta a Krakk beütött Herceg kollega nem tanul sehol..:))Egy az, nem jár órára, ((nem mint ha eddig járt volna..:D)) másik meg az hogy azt hallottam hogy a névtelen alkoholisták klubjának tagja lett...:))))):D:D
Bocs Herceg !!!
Remélem nem haragszol..:D
Nem bírtam megállni..:D
Üdv !
TrógerBroker

DLPH írta...

Már nem adnak el és még nem vesznek.

zuzzo írta...

Hát ez az, vevők hiányában hamar vége lehet az örömködésnek, ez a szitu achilles pontja.
Tartósan esni forgalom nélkül is lehet, na de emelkedni????

Névtelen írta...

Hali, lenne egy kérdésem. EURHUF-ban a 2006 júniusi 287-es szint ellenállásnak számít? Mennyire erős/gyenge? Mint laikus, gondolom felfelé, e szint felé menetelünk.

Kissherceg írta...

gazdaságinformatika - közgáz :)

Nikkei tudja az irány illene követni :)

zuzzo írta...

Ma sincs eget rengető forgalom, de az eséshez ez is elég.
A csapkodás a full bizonytalanság jele. Gyors rally??? - ugyan már. Ekkora beragadt tételek mellett, ebben a mélységben? hát ez elég neccesnek tűnik.
A dlph szerinti rotty szint? kb az a vízválasztó, az kb azt jelenti, hogy újrakezdhetjük a 2007 okt- 2008-okt közötti szakaszt nagy valószínűség szerint.
Egy valami azért elgondolkodtató:
ha már most is vannak olyan cégek amelyeknek a cash állomány nagyobb mint a piaci kapitalizáció, akkor most mit is árazna újra ezeknél a cégeknél a piac???
Egy oka lehet csak: pofátlanul letizedelni a rv árakat, majd bagóért megvenni kilóra a pénzt meg kirabolni tőlük. Ez is lehet egy globális koncepció : elszedni a kisember pénzét, az állam pénzét, majd a cégek pénzét. Na de akkor mi marad a további működéshez? Az elrabolt pénzt hitelként visszaadják???? - jó buli lenne.
Ez annyit módosít a nagy beesésen, hogy ezek a cégek lesznek a túlélők, a többi kuka, ha újra elindul a lavina. Ezen elvek alapján megfontolandó a hold & hold & hold rv tartási elgondolás is, mert lesznek papírok amiből soha nem lesz kiszállás.
Visszatérve a csapongáshoz: már most is lekereskedhetetlen a piac. Mi lesz ha ez lesz egy pár hónapig... akkor szokott jönni az unalom, a közöny és egyszercsak fordul. - ez az optimista forgatókönyv.
Ebben csak egy dolog hibádzik. Nem lehet megbecsülni, hogy a folyamatban lévő recesszió meddig fog tartani, ezt még nem lehetett beárazni - szerintem.

Jozsef írta...

Zuzzo!

A történet erről szól! Megvenni bagóért a jól funkcionáló cégeket, melyek árát Izland-szindrómát kommunikálva stb. jól lenyomtak. A cél viszont nem azok bezárása, annyira ők sem hülyék hogy leöljék a fejőstehént! Pénz/zulajdon újraosztás, erről szól a történet. Pár hét vagy hónap kérdése amikor majd bejelenti xy, hogy 5% feletti tulajdonrészt szerzett az OTP-ben. Ez a tippem, sok pénzt nem tettem rá, de tétjeimet megtettem. Meglátjuk...

Névtelen írta...

dlph

merre jársz?

mi a véleményed a forintról?

vagy bármiről,:nincs olvasnivalóm:-)

előre is köszi

ilonka

Névtelen írta...

http://www.rgemonitor.com/blog/roubini


Mao-ról ír...

zuzzo írta...

optimistán nézve, jó, hogy a nagy papírok felülteljesítők, lassú felépülés...????? ( sok sok ?)

Névtelen írta...

kisebb forgalommal esett kevesebbet, mint tegnap emelkedett :)

Herceg