Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. október 22., szerda

Kikényszerített mellényverés.

Az elmúlt héten dupláztam. E hét eddig 20 % nyerő a pénteki záróhoz képest. Sajnos nem szokásom undorító módon dicsekedni, de az éremnek 2 oldala van, és mindennek határa is (van).
"földön fetrengő" Mostantól nem csak a bukóimról számolok be. Ami sok az sok.Forint....nos, a tények magukért beszélnek. Ennyit arról a sok hülye rizsáról ami a ballib médiában és a tömegbe verődött bérfirkászok tollából az utóbbi hónapokban elhangzott. Ja és még valami : nyilvánosan fogok trédeket vezetni itt , mint év elején.Hamarosan kezdem. A szóhuszárok kissé túlzásba vitték. Nem fog ártani.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ügyes vagy DLPH. gratulálok!
Milyen intrumentumokon érted el ezeket a profitokat?

DLPH írta...

Nem azért modtam. Kissé égő is. Dow és devizák rövid stratégiáival. Csak án vagyok olyan hülye, hogy ha vesztek azt leírom, ha nyerek arról kussolok. Mondjuk utóbbi nálam a normáis, tehát a rendkívüli számít hírértéknek.

DLPH írta...

Köszönöm.