Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. október 5., vasárnap

Kérésre 2.

Ez meg a mostani. Ebből lehet további esés ugyanúgy, mint nem. Nemrég kapott egy setupot, amiből meg is lett sacckb 1000 pont zakó. Most ebben a pillanatban előre nem jól jelez, nincs mit. Kétesélyes. A fordulatot ez nem jelzi, arra más dolgok kellenek.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia

Nagyon tetszik a hozzáállásod a pénz és tőkepiacokhoz, örömmel olvasom az elemzéseidet.
Egy kérdésem lenne hozzád DLPH, milyen indikátorokat használsz itt a charton, illetve milyen egyéb eszközökethasználasz TA elemzéseknél?

DLPH írta...

Szia. Nagyon kedves vagy, köszönöm, jól esik. Csak tudod, kissé érdemtelen ez mostanában, mert olyan szinten vonaglok a saját dolgaimmal, hogy már magam sem hiszem el. Persze ennek oka nem az, hogy hirtelen elment az a kevés agyam is ami volt. Inkább a szétszórtság, a sokefelé figyelés de nem rendesen egyik irányba sem..de azért köszönöm. Most ezt azért írtam, hogy sietve leszögezzem mennyire légedetlen vagyok magammal,a dícséret dacára.

Kérésednek sajnos nem tudok eleget tenni, ezen a nyílt blogon bizonyos dolgkat soha,semmilyen körülmények közt nem tárok fel.

Remélem megérted, és nem haragszol ezért.

Sok sikert. Szia.

Kissherceg írta...

BUX ennél mennyivel szebb egyelőre...

TrogerBroker írta...

Herceg! Felraktam a blogomra friss bux elemzésemet ! Ha ráérsz vess rá egy pillantást..:))
Dow elemzést köszönjük Dlph !
Mindíg ezeket várom !
Üdv !

Névtelen írta...

Szia DLPH!

Megint én vagyok, akkor még délelőtt írt neked.
Nem zavar természetesen a megválaszolatlan kérdésem, végülis mindenkinek szíve-joga elmondani vagy titokban tartani az egyéni módszerét.
Lenne egy másik kérdésem is: úgy láttam a profilodon, hogy van neked egy zárt tőzsdeblogod is, amin a címből ítélve csak devizával foglalkozol. Mivel én is nagyrészt devizában utazom, ezért arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet csatlakozni ehhez a zárt közösséghez, olvasni azt a blogot.

Válaszodat előre is köszönöm.
Lokator

Kissherceg írta...

No nézzük ezeket a támaszokat :)

DLPH írta...

Szia Lokator.

Írj a dlph2@freemail.hu címre, és válaszomban leírom mi van. Ha gondolod.