Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. október 17., péntek

Ma délelőtt

Dow egy küzdőtér , és elképesztően hektikus.De már egy szűkebb tartományban. 50-100 pontokat úgy ugrál le-föl ,mint nyáron 5-10 pontokat. A kritikus rottyszint nem változott, a fordulás jelei meg olyan gyengék, hogy részemről nem is léteznek. A kérdés , elesik-e a rottyszint. Bét aranyos. Lassan a földbe döngölik. Most épp az oroszok miatt.
Messze még a hajnal....nagyon messze.

Nagyon nagy vola egy szűkülő tartományban szokta az eddigi irány végét jelezni...szokta...de nem érdekes, alacsony a prioritása. Jelek kellenek, vagy essen el a rottyszint. És lehet kereskedni több napra újra.

14 megjegyzés:

mocskos_spekuláns írta...

ha a forint betalal rottyni 23-ai szunet alatt akkor soval lehet felszantani a BET-et majd hetfo reggel.

forgalom nincs hozza de cup& handle 300 feletti celar boven:
http://stooq.com/q/?s=eurhuf&c=1m&t=c&a=lg&b=0

Oroszok utan viszik innen is a penzt sot az egesz regiobol.

Gentlemanus írta...

Otival kapcsolatban az a meglátásom, hogy nagyon okosan csinálja Csányi. Mert hamar elfogyna a pénze ha folyamatosan venné.

Neki mostmár a minél alacsonyabb ár a lényeg, hogy óriási pénzhadsereggel felvértezve megvívja az utolsó csatát lent, és hatalmas mennyiségű srv-t fog venni bagó áron. Ezáltal is átalakítva a szavazási viszonyokat Otin belül.

Lesz egy mindent elsöprő ütközet benne. Alul. Azt a pontot kell elkapni.

Kissherceg írta...

Gentle lehetséges. Régióból kegyetlenül viszik a lét elfele..

Speki az nem egy hét múlva lesz? :)

Ritka gyilok piac van... 600ks vétel ki lehetett... :)
http://index.hu/gazdasag/magyar/jak081017/ Jaksity

mocskos_spekuláns írta...

jo de azutan is van hetfo :)

Kissherceg írta...

hmm érdekes zárás lett, mindent megtartottam..

akpo írta...

Bator vagy Herceg! Az oroszok egy fel pillanatig szinte nem tudtak korrigalni, barmilyen rally is volt egyeb piacokon. Ugy erzem, ehhez a penzkivitelhez sem fog tartozni korr., Ettol felek, nincs napon tulra pozi, azonnal bevagtam a vegen az Otit, amit 2900on vettem, pedig csak a nap eleji bukot hozta vissza. Egyszeruen nem kell a stressz a hetvegere es kesz.

Kissherceg írta...

Nem lesz stresz, megvan a programom :)
Lehet zsebre kéne rakni a nyerőt mindig, tegnapi vételeimet ma délelőtt realizáltam. Maiakat csal sokára szeretném, ha minden jól megy :)

zuzzo írta...

napon belül erős rángás, de lassú felépülés, talán ilyennek kell lennie, -ha jól emlékszem-... Kezd lehiggadni a piac, biztató jel. Ebből lehet tartósabb felépülés. egyre közelebb a hajnal.....:-)))

Gentlemanus írta...

Akpo,

szvsz jól tetted, mert gyanúm szerint a 600 pontos tüske felhúzás nevetséges darabszámmal, plusz 647 ezres hatalmas darabszám mellett is csak minimálisan tudták a végét felkötni ( 150 ponttal ), ez nem túlzottan longos jel. Szvsz a mutyi tüske visszaadja a le irányt is ugyanakkora távolságban, számítva a tüske indulópontjától. A felkötési zárószinttől számítva durván 2500-2600-as árat kapunk.

Névtelen írta...

Üdv!


Nagyjából semmit sem értek abból, amit írtok. Épp ezért kérek tanácsot: szerintetek menekítenem kéne az otp-tól a minimális megtakarításomat? (Tőkagarantált Pénzpiaci Alapban van, ami gyakorlatilag bankbetét.) Ha igen, melyik bank biztonságos? Esetleg valamilyen valutába kéne átmenteni a forintokat? Vagy kár erőlködni, ha bukik a magyar gazdaság, akkor úgy is mindegy? Tudom, ez nem tőzsdei téma, de jól jönne valamilyen infó, mert nagy kuss van erről a neten, nem tudok semmit. Előre is kösz!

Gentlemanus írta...

Egy kicsi enyhülés látszik azért a bankközi pénzpiacokon: egy héten belül eddig a ted 4,65-ös csúcsról, 3,62-re visszajött. Ez azért elég sok. Remélhetőleg enyhül tovább. Érdekes, hogy pont a Lehmann cds-ek előtt enyhül be???? Nem értem. Ezek már tudnak valamit? Vagy csak Kész átverés show és a jövő héten az egekben leszünk megint???? Az biztos, ha folyamatosan lefelé fog menni, akkor időszakos enyhülés következik be a piacokon. És az inkább bullos jel. Ha masszívan visszafordulunk akkor SELL.

potter írta...

most már ideje egy kis visszakorinak,
nemvok TA-s, de a 8200 fogta a DJ. Huf is kezd rendbejönni.
Az árak mostmár a kezdenek a vicc ketegóriába átmenni.
Long?legalább a választásokig?

Unknown írta...

Emberek, Roubini az Estében! Érdemes nézni.

Gentlemanus írta...

Potter

Ezzel a választások előtti longgal az a bajom, hogy amikor az ember látja a támogatói listáját a republikánusoknak, és a demokratáknak, akkor az az érzése támad rögtön, hogy a meghatározó pénzügyi körök Obamát akarják az elnöki székben látni. Ez látszik a zárt kör ( JPM, GS ) által nyújtott támogatásbéli különbségeken is. Obamát a minél nagyobb válsággal lehet helyzetbe hozni, gyakorlatilag szabad kezet fog kapni, ha ő lesz az elnök. Ezt a válságot a jenki szavazók a republikánusokon el fogják verni. Holott itt 40 év bűne halmozódott fel. Talán ezért merem azt megkockáztatni, hogy mostmár kiesetik az indexeket, amennyire csak tudják a választásokig. De ez csak az én megérzésem, azok után, hogy hagyták kőkeményen leesni a csúcsból az indexeket, közvetlen a választások előtt.