Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. október 21., kedd

Oti + pici forint

Ki van adva az ukasz a magyar piacra miszerint: Fogd a (maradek) penzt es kuss!
Esunk esunk esunk es mindig van ujabb alj, amikor odakint korrekcioznak mi akkor is esunk a magyar piac hulla a forint is az. Es ez jo ideig igy marad, a forrotoke sem fog minket valasztani anelkul meg nincs bear rally csak szenvedes vagy eses. 2 napig zarva lesz a BET ha a forintot kivegzik ezalatt akkor johet az ujabb gapes szakadas. EURHUF-ban cup-handlebol van egy celaram 291Ft-n de az nem jelenti, hogy ott megall :( USDHUF is hasonlo.


OTP-t lehet nezni mit bir a 2450-2500 geppuska kezueknek ajanlom :)

6 megjegyzés:

mocskos_spekuláns írta...

nem alj hanem melypont ezt sosem tudom rendesen leirni :)

Névtelen írta...

Hát ez az oti chart brutális.

atesz11 írta...

300 bp-os MNB kamatemelés mai hatállyal!
Mi a véleményetek a hirtelen kamatemelésről ilyen nagy mértékben?

Névtelen írta...

MEGŐRŰLTEK TELJESEN!!!!!!
Totál amatőrök ideges pánikreakciója, aminek csak egy üzenete van a külföld felé, hogy a kormány és az mnb a továbbiakban semmilyen tekintetben nem ura Mo. pénzügyi helyzetének.

akpo írta...

Speki! Az USD-t ugy ertetted, hogy az is 290 lesz??? Chartot egyébként én is néztem, a 10 eveset, es abbol nekem a 250-260 kozotti ertek realis celnak tunik, de a 290?

mocskos_spekuláns írta...

nem-nem azon is van/volt 1 cup&handle ahol mar elerte a celarat kb 220~222 de attol mehet tovabb fel. nem trend fordito az alakzat hanem erosito.

De en most csak bele bele beszelek 1 olyan temaba ami a deviza es nem tradelem egyelore se demoban se sehogy. Remelem a tapasztaltabb devizas kollegak majd az orromra koppintanak ha valami hulyeseget hordok ossze. Mert reszveny nem egyenlo deviza.