Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. október 14., kedd

érdekes 2

A tegnapi nap amerikai szempontból két szélsőséges alindexe:

az oil service marha mód felülteljesített:




ugyanakkor érdekes, hogy a tegnapi 20% meg sem látszik az 5 éves csárton, ráadásul

kb 60%-ot kellett volna mennie ahhoz, hogy elmondhassuk, visszatesztelte a hosszú emelkedő trendvonalaát, ami még nem olyan régen tört.

A forgalom alakulása magáért beszél...

A másik ilyen sötét ló a kbw...mi más? :-)))




ez pedig jelentősen alulteljesítő volt tegnap ( az oil sevice duplázott ez pedig felezett az átlaghoz képest) holott bankmentésről volt szó, ez azért nem mellékes...
Ez az 50-es szint valamiért fontos és esélyes, hogy duplalaj leszen belöle, a forgalom egyelőre sejteti. Egy esetleges teória a jövőre nézve. Bush adminisztrációt az olaj lobbi támogatta, elképzelhető , hogy az Obamáét a pénz lobbi fogja...erről a szintről nem lesz nehéz hosszabb távon emelkedni. Természetesen figyelembe véve azt is hogy a VG kilátásai nem túl rózsásak, ez pedig a bankoknak sem jelent jót.

2 megjegyzés:

zuzzo írta...

drop-nak csalogatásképpen...
http://dailybriefing.blogs.fortune.cnn.com/2008/10/14/pepsi-cutting-back/
ha valaki akkor a pepsi egy világvállalat.. az előrejelzésben érzi, hogy a gazdaság hanyatlik és ezáltal világméretben nézve csökkennek az eladásai, szó sem volt arról , hogy kína kompenzálja az amcsi kiesést.
Fontos továbbá az is, hogy nem olyan termékei vannak aminek a megvásárlása előtt napokat kellene gondolkodni, hogy vegyek vagy sem.
... show must go "DOWN"!! :-)))

Kissherceg írta...

érdekes nap lett...