Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. november 9., vasárnap

General Motors hetesen


1, Akik ezen a szinten belevesznek :
még aljvadászoknak sem hívnám őket. Inkább szerencsejátékosok. A kockázat nem abban rejlik, hogy egy cent lesz egy rv ára egy ilyen cégnél. Hanem az idő. A reménytelen zóna a vérmedve sajátja, ebben és az agónizációs területen sem kiszámítható az árfolyam, le fel mehet szentimentre, pánikra, bármire. És az idő meg csak halad, a pénz meg csak áll. Meg kell nézni 1930 után a GM mikor ért el egy normális szintet. 1950? Nem emlékszem de valam ilyesmi rémlik. Több mint 10 évet kellett várniuk a bátor belevevőknek akkor arra, hogy nullában legyenek. És hol van még a haszon?
2, Akik az agonizációs zónában belevesznek :
aljvadászok. Szerintem. Ebben a tartományban kiszámíthtatlan minden mozgás. Szerintem. gí aztán kőkemény lutri az egész.
3, 11 dodótól normális stoppal is jelentős a kockázat a belevevésre, de meghozhatja a gyümölcsét, ha egy ilyen árfolyamnál és szentimentben esetleg a paicokat megrángarják mint még soha ebben a medvében. Akkor a haszon is már védhető, és nem kell rá éveket várni.
4, 17 dollártól elfogadható egy vétel, mert maga a chart is vételi szignálok tömegét adja, a kedv visszajött, és erős falakat ávitt , közel a duplázás is elképzelhető éven belül arról a szintről. Egy ilyen GM árfolyamnál maga az s&p és dow sem a béka fenekét vizsgálja alulról
A fundamentumok döntőek, ez egy startégiai cég az Usában. De ha azt valaki ki tudja számítani előre, elismerésem. Arról nem beszélve, hogy előre be lesz árazva bármilyen örömhír a cég körül. És váratlanul. A belevevők , mert olcsó a papper ilyesmiben bíznak. Vakon. És azt gondolják, a 4 dollárnak nincs fele. A kettőnek meg főleg nincs fele. És így tovább.
Hogy ezt miért raktam fel és írtam ide? Jó a kérdés, gondolom százból ha talán egy közületek foglalkozik ezzel a papírral. Az ok egyszerű : ha egy GM így áll ( a chart asszem beszédes) ki mit remél a béten a kis másodélvonalbeli cégecskéktől? Felvirágzást? Na azt megnézem...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na én vagyok aki belevett.
Most irtam neked amikor ez még nem volt látható.
A DAX bejegyzés alatt található
Üdv Bakiba

DLPH írta...

Az égiek veled voltak. Valami jót tehettél előző életedben :)

DLPH írta...

Russelt felraktam, ha gondolod nézd meg, ezt gondolom róla.

Névtelen írta...

jogosak az epilgus kérdései

Névtelen írta...

Szerintem azok az autógyártók élik túl amelyek szép, megújuló energiával, olcsón fenntartható autókat gyártanak a jövőben. A GM nem ilyen. Nézzétek meg milyen ronda autókat gyártanak mostanában( Opel, Chevrolet-Daewoo), . Nem veszi senki. Hajrá Ford!