Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. november 24., hétfő

Másképp : nehogy ez legyen a vége :)

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Dlph!

A zárt blog ügyében tudnál adni egy e-mail címet?
Ott kizárólag devizával foglalkozol?

attiati

DLPH írta...

dlph@freemail.hu

zuzzo írta...

gyanús ez a vége játék....
a nagy újabb mega -giga ( honnan a ---csából akarnek ezek ennyi pénzt összeszedni?) segélycsomag hatására még mindig csak 110 pontos pluszban a dow...., talán a bennfentesek ezt megszagolták és erre fel volt az elmúlt napok nagy szárnyalása ??? ( ez a "management by out" ajándék a hű szolgáknak???)
Az előző bankmentő csomag esetében is az elfogadás után esés jött, előtte volt a ralli... jó lesz erre figyelni, ha ralli van jön az újabb humanitáriánus szeretetcsomag.
A mérték azonban döbbenetes ahogy tolják befelé a zsét a rendszerbe... és másfél hónapig még bármi megtörténhet, ... ha ez így folytatódik Obama lesz az igazi gúzsba kötött elnök... :-))))

zuzzo írta...

zuhan a dollár és zuhan az olaj ára is, na akkor most hogy is van ez???

Névtelen írta...

"Sokan emlékeznek(?) még Ben Bernanke elhíresült helikopteres hasonlatára. A Fed elnöke a deflációtól tartó piacokat azzal próbálta megnyugtatni, hogy ha kell, akkor helikopterrôl szórják a pénzt, ezzel pumpálva likviditást a rendszerbe...."

Nem a levegőbe...és nem csak beszélt...?

atiti

thege írta...

Helikopterről... számolatlanul... végtelen sok pénzt.

Miért is? Amikor éppen a pénzbőség (a hitelből való, fedezetlen pénzbőség) a probléma. És a pénzeket pont hogy el kell égetni.

RészvényForgató írta...

"Miért is? Amikor éppen a pénzbőség (a hitelből való, fedezetlen pénzbőség) a probléma. És a pénzeket pont hogy el kell égetni."

Jobb ez így.
Ha nem öntenek pénzt akkor az elégetnivaló mennyiségnél sokkal több fog elégni mire észreveszi a piac hogy túllőtt a célon.

Névtelen írta...

Szerintem is jobb, inkább égjen ennek is el még a java, de legyen esély egy gyorsabb lefolyású recesszióra, válságra!
Nem nagyon van ~20 évem, hogy kivárjam az új ATH-kat...szvsz.

atiti