Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. december 12., péntek

DAX 2008.12.12

Mivel nem szokott ide senki feltenni DAX elemzést :

8h/1h

Nagyon sokan panaszkodnak, nem lehet kereskedni a BÉT-en. Sok a mutyi, a hírek félrevezetőek. Fundásan összeomlás van, de mivel mindenki shortol, sok a pánik shortzárás. Gyilkos piac. stb.

Valahogy a DAX-ot elemezve mégis látok esélyt a kereskedésre. ( hazai kereskedési időben, akár a BÉT-en is a certiken keresztül ( ha az árjegyző rendesen megy persze ) ). Ha csak a Fibo szinteket nézzük, szinte bármilyen időbontásban szépen működik a piac. Nem írok szinteket, belépést, stop losst, célárfolyamot, irányt. Ezeket már mindenki tudja, de egy pillantást megér ez a két chart.

4 megjegyzés:

Powerbroker írta...

Valóban beszédes a két chart, de egy-két indikátort még rárakhatnál, hogy ne legyen ilyen szüzies, bár az egyszerűség sokszor jobb. :)

KisL írta...

Szándékosan nem tettem fel semmiféle indikátort. ( mindenki találhat olyat, ami majd igazolja a döntését :) ) Lassan már nem olvasok híreket sem. Csak a chart. ... és persze támasz, ellenállás, stop loss.

DLPH írta...

Beszédes ez így ... :)

Névtelen írta...

köszi.;)