Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. december 31., szerda

Zseniális

Apolitikus a blog, kivéve ezt az egyet, ezt nem állom meg már szó nélkül.Majdnem dobtam egy hátast : a "szociálisan érzékeny párt" -szocialista...mint a "bőségminisztérium" olyan ez...párthoz közeli szavazói nagyot csalódtak. Mára már kiderült, ezt nagyon el...ták, nem kicsit, nagyon. A párthoz közeli és távolabbi oda szavazók nagyot csalódtak. Bíztak, és csalódtak. Az "ellentábor" nem. A másik tábor miért csalódott volna ? A másik tábor pontosan tudta mi várható, ők miért is csalódtak volna? Azt kapták, amit vártak. Itt kérem az igazi áldozat a sok-sok "balra" szavazó. Becsapták őket...ők az áldozat.... ők az igazi vesztesek.
Hát kérem...ez már zseniális. Verbálisan "ezeket" nem lehet überelni. Erre kérem egy kampány fog épülni hamarosan...ahol addigra már egy megtisztult, sajnálatra méltó, mint kiderült jószándéku, de átvert tényező kezd jelentős igérgetésbe, egy olyan közösség, amely hiszékenységének és jóhiszeműségének áldozata lett. Na most ha az ember ebbe belegondol, azonnal el kell ismerje : ez egy mesteri húzás. Hamarosan sajnálni és szánni fogjuk azokat, akik tudatosan, előre megfontolt szándékkal 8 évre bebiztosították a gyarmatosítás befejezését, most ugyan becsapottan , de töretlen jó szándékkal igyekeznek a hatalmat minden körülmények között megtartani továbbra is...
Komolyan mondom...az agyam eldobom, ez olyan mesteri...verbálisan verhetetlenek...

13 megjegyzés:

zuzzo írta...

Igen mesteri, de még inkább ijesztő. Hatalom megtartása?, frászt! az ellenfél csapdába ejtése
nem akarnak ezek kormányozni, de szorosabbá akarják tenni a "küzdelmet", az lesz a mesteri munka megkoronázása. Sakk-matt.
Szívesen ecsetelném még, de nem teszem, egyrészt ma ugyanolyan nap van , mint bármikor máskor az éven, másrészt ez egy "közös tőzsdeblog".
Trendetlenségtől és Adrenalintúltengéstől mentes Új Évet, SZEBB JÖVŐT NEKTEK.
zuz

Névtelen írta...

Ezt az oldalt most törlöm a kedvenceim közül bár ez idáig sokat olvasgattam!Bár nem vagyok szavazója egy tábornak sem(a jobb oldalnak éppen a fent leírtak stílusa miatt)!!!

mocskos_spekuláns írta...

Apropó gyarmatosítás ahhoz jelentősen be kellene gyengíteni a forintot. A mérleg egyik serpenyőjében az IMF hitel és a magyar mezőgazdaság tudatos tönkretétele, jó példa a bezárt cukorgyárak vagy a libatömés innetől eheted a szarabbat drágábban külföldről. A másik serpenyőben az, hogy EU tagok vagyunk és kaparunk az euróért és azért csak nem vagyunk 1 dél amerikai ország.

Ki mit gondol chart nélkül jövőre? Tudom senki sem látnok. Részemről szép lassú gyengítést várok ami elevezethet egy újabb giga hitelig aztán szépen megmagyarázzák a válsággal. Bármi történik mostanában a világban az a válsággal van magyarázva pedig a nagy francokat.

DLPH írta...

"Ezt az oldalt most törlöm a kedvenceim közül bár ez idáig sokat olvasgattam!Bár nem vagyok szavazója egy tábornak sem(a jobb oldalnak éppen a fent leírtak stílusa miatt)!!!"

Köszi. Rég nevettem ilyen jót :)))

Neked is boldog új évet !!!
Pihenj sokat, a következő fárasztóbb lesz.

Névtelen írta...

Boldog Új Évet!

Hát igen, lesz ez még így se...

Gergely

zuzzo írta...

Speki!
A nagy esés után az év végi "optimista"-higgadt szakaszban egy épkézláb emelkedőre sem futotta. A frank további érdeklődőket vonzott, így hát nem lennék meglepve, ha folytatódna a lejtmenet.
Az igazi bukták még csak ezután jönnek, az eddig óvatos embereket a nagy esés után elő kell csalogatni.
6k bux tippem (elvárásom) van.
A problémám csupán az, hogy a nyáron azt gondoltam 09 első felére túljutunk a mélyponton ( azaz egy év volt még előre), mostanra semmit sem vűltozott az előre egy év, de eltelt közben egy fél. Ez így számomra ijesztő.
Ma könnyen el tudom képzelni, hogy 09-ben nem érjük el az alját....

Gentlemanus írta...

Kedves DLPH!

Felvetésedre csak az alábbi gondolatokkal tudok reagálni:

====

Oly század szülötte vagyok,
Mely embert és hazát megtiport.

Gyökértelenné tett mindent, mi igaz. Hol virág nyílt - most tövis és gaz.

S ki egykoron magasra tört,
azt most hant fedi, két lábnyi föld.

Megannyi pöröly csapása, a magyar megpróbáltatása. De állja! Állja ez a sírba küldött Nemzet.

S tudja: vihart arat az, ki szelet vet. Csendben fenik hozzá a kaszát.

Lesz itt még jobb világ,
ÉN HALLOM AZ IDŐK SZAVÁT.

====

Névtelen írta...

költségtérítés névvel 100%-kal elfogadva, adóamnesztia elsöprő többséggel elfogadva!!!
a népnek meg ott a cirkusz és kenyér...
elvek, politikai meggyőződés, hitelesség bla,bla,bla
hát persze
emery

Névtelen írta...

Sziasztok!

A politika mocskosságát szerintem tudatosítani kell.Rengetegen naív tudatlanság,hiszékenység miatt félre vannak vezetve.Politikától való elhatárolódásnak így van értelme.

RészvényForgató írta...

"Ki mit gondol chart nélkül jövőre?"

A részvénypiacokon már annyian várják az esést hogy könnyen elmaradhat.
:)
Magyarországon szerintem borítékolható a további leépülés.
(A BÉT ettől még emelkedhet ideig-óráig, de lassan jönnek majd a választási aggodalmak)

Ha már a politika szóba került, a baloldalra szavazni szerintem semmilyen érv nem maradt már. Ha valakit zavar az, hogy nem haladnak itthon a dolgok, akkor nem célszerű a további időhúzást választania, sajnos abból nem élünk meg hogy az ellenzékre mutogatva évekig nem csinál a politika semmit. Ha pedig a kormány nem boldogul az ellenzékkel, az szakmai hiba.
(Gondolom senki nem szereti azt az alkalmazottat aki évekig azt magyarázza, hogy miért nem tud megoldani egy problémát. Ebben a helyzetben a politikus "alkalmazott", akit négy évente számoltatunk el.)
Nos az más kérdés hogy nem mernék az ellenzék győzelmére fogadni, mert a válság óriási fegyvert adott a kormány kezébe.

RészvényForgató írta...

Névtelen

"Ezt az oldalt most törlöm a kedvenceim közül"

Váljék egészségedre!
:)
(De aztán nem olvasni, sunyin!)

mnkj írta...

Szia RVF!

Sajnos egyet kell értenem a politikai vízióddal, ami a választásokat illeti! Fletó felháborító, de sajnos rendkívűl jól manipulálja az embereket. Ebben a többiek sehol sincsenek hozzá képest. Mi lesz ha a pirosak nyernek? Valószínűleg minden megy tovább, mint eddig. Kölcsön és adópénzek eltüntetése. Mi lesz, ha a narancsék nyernek? Ha dolgozni akarnak, akkor nagyon nehéz dolguk lesz, bár ha képesek lennének az ország érdekeiket a saját érdekeik elé helyezni(amit erősen kétlek), akkor történelmi tetteket hajthatnának végre.(Amit már Fletó is megtett szavakban, kimondta,:-)))) bár nekünk tettekre lenne szükségünk, mert beszédből csak a politikus él meg, mi halandók nem nagyon.) Ha ez nem sikerül, akkor talán egy picivel jobban fogják csinálni, mint elődeik és talán annyira nem lesz rossz. Kissé cinikusan jegyezném meg, hogy szerintem mindegy, hogy a szar a homlokodig ér vagy már a fejed búbját is ellepte. :-) Mondom ezt, bár örök optimista vagyok. :-) Az a baj, hogy a politikai színvonalban az elmúlt években egy medvepiaci trend alakult ki. Nagyon kéne már egy trendfordító kalapács, amivel jól rácsapnék az ujjukra! :-)

Névtelen írta...

Tisztelt NÉVTELEN: név nélkül könnyebb "ijesztgetni" ?
sacis