Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2009. január 12., hétfő

hajrá bux...

Sokan nem szeretik, mert... ( jól megindokolják) , igazából , mert kinőtték.
De nagyon sokan vannak akik nem tudják kinőni, mert még ez is sok nekik és hát ez a hazai, kicsi is büdös is de a miénk.
Az itthoni eseményeket tudják követni a magyar sajtóból, barátok-ismerősök révén.
Aki nem indexekkel és devizával megy, hanem nevesített külföldi papírt vesz, külföldi piacon
nagyon jól gondolja meg mennyi pénzttesz fel mert könnyen lehet nullázódni másféle terepviszonyok mellett. STOP lépcsőzetesen kötelező!
sok sikert
A hazai piac nagyon szépen mozgott az elmúlt héten, a napi 2% nettót könnyen meg lehetett csinálni.
Akkor meg most miről is beszélünk?

14 megjegyzés:

Kissherceg írta...

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?h=13&k=2&i=108377 íme egy fontos hír

Kissherceg írta...

ez durva: http://www.pszaf.hu/hatarozatok/2009/200901/20090112/e-i-1171-2008.htm ismerősöm küldte.

DLPH írta...

Zuzzo a Bét könnyű. Aki nehéznek hiszi, csalódni fog. Viszont nagyon lassú.

Névtelen írta...

Szia Dlph.

Megkérdezhetem, hogy látod az Otp-t és a bux0912-őt most?
Én számítok egy 2700-ig tartó leöntésre, illetve arra, hogy kiveszik a stoppokat 2700 alatt, relatíve ott kis kockázatú belépőt látok longra, mivel 2620 körül ki lehet vágni, az azt jelentené 2700 nem tartotta meg. Határidő tőzsdén meg egyesével indítgatok shortokat, igazából az Obama ralliban vagyok bizonytalan, mikor, hogyan...
Hogy értékeled a Julius Baer szándékát a plusz 5 százalék vásárlásra?
Köszönöm válaszod.

zuzzo írta...

dlph!
természetesen egyetértek véleményeddel de én nem azt mondtam, hogy a bét nehéz.
A sok kisbüfi számára ez az ami leginkább követhető.
Nem tudhatjuk, hogy az olvasók milyen képességgel, készséggel bírnak, nagyon olyan kihallása van az utóbbi időnek a " bux" lesajnálásnak, hogy kerülni kell, és külföldi piaci célpontot kell választani. A kiegyensúlyozás miatt éreztem úgy, hogy kell egy ilyen bejegyzés mielőtt nekieresztünk mindenkit a rajnának vagy az elbának...:-))
...

Azt tudom mondani, hogy amikor innen az ismeretlenből belevágtunk az amcsi papírokkal való kereskedésbe nagyon sok keserű pirulát kellett lenyelnünk a "tanulóidőszakban". Amikor beszállt egy egyik legjobb cimborám, aki kint élt és nagyon sok infót szerzett meg ami itt elérhetetlen volt, onnantól volt egy jól érzékelhető irányváltás , és ez az egyenlegen is látszott.
Egyedi külföldi papírt csak technikai alapon,ha mindenáron ezt szeretnétek.
Ja és még1: a bét lassú.
Neked, nekem, nekünk igen. De a névtelenek táborának többségének pont jó. Mi is a gyerekmedencében - balaton déli parton parttól 1 m-re se - pancsoltunk hajdanán...
remélem érted mit akartam mondani.

Kissherceg írta...

Én ma egész jól elvagyok otpvel, leszámítva, hogy 2órája toporog és hülyeséget csináltam :) reggel vettem 5perc múlva adtam is el, aztán köv lekörnél sajnos visszavontam vételi ajánlatom marha módra, aztán vártam, JB hírre visszaszálltam 800felett, pakkom ma 880ért eladó, akit érdekel keressen meg. Vettem hosszabb távra is otpt, sajnos 760nál sokkal magasabb beker jött a hír miatt, de ez van, alkalmazkodtam :)

Vagyis vehet 5%-23% között bármekkora mennyiséget, gondolom határidő nincs meghatározva. Rahim viszont biztos morcos pszáfre, hogy amit nyugatnak szabad, keletnek nem. Meglátjuk mi kicsik nyerünk e valamit a bolton, vagy megint csak a nagyok... :)

Kissherceg írta...

hupsz a vagyis előtti részt véletlen kitörülhettem, elnézést. JB vásárlásáról van szó természetesen.

Névtelen írta...

Én nagyon várom 700-on, remélem lejön értem.
Túl fent van még, nem tudok jó stoppot tenni így.:(

DLPH írta...

Fiúcska én már nem élek lassan a fáradtságtól...válasz később

Zuzzo nem cáfolandó, hanem kiegészítendő írtam amit írtam, mert hiszen egyetértek veled.

Herceg 5 perc? Sooook.....
szerintem most próbálj 12 másodpercre trédelni mondjuk másodperces charttal...vagy tick...az a legjobb.. :) Még meg sem vetted de már eladtad...de közben longolsz, nem shortolsz...aztán visszaveszed, aztán még visszaveszed de azonnal el is adod..., aztán ..... :))

Lassan járj tovább érsz...hallgass a nagypapira.

Névtelen írta...

oké
Pihenj csak, az fontos.
Te szerintem olyan lehetsz, mint Napóleon vagy Kossuth, állítólag nekik napi 2 óra elég volt.:)
Viccet félretéve szerintem napi 6 óra pihenés legalább kell, bár ha ezt betartjuk, átalusszuk az életünk negyedét, sőt többet, mert pici korunkban többet alszunk ennél.

Kissherceg írta...

DLPH nem hittem, hogy 60as leöntés múlva egyből visszateszteli 800at, de megpróbálta el is adtam, mert 750körültre vártam, illetve 740re pontosan, itt elég sok a támasz, lehet válogatni.:) Nem volt beszeervezve DT, de ez úgy adta magát :) Aztán jöttek a hírek, visszaszálltam szép nyerő volt, csak kiszállni elfelejtettem, de most megvettem papis tradre :)

Kissherceg írta...

boldog a lelkem, hogy mtelt otpre cseréltem... :)

mocskos_spekuláns írta...

Sehol nincs mar a hati regi "fenye" amikor likvid volt es TETELT lehett adni venni 10 pontonbelul. Nah ez a nagy baj vele. Napon tulra persze most is jo. DT-re mar lassan csak az OTP. Persze igazatok van nagyon jo tanulo piac ezert aki a BET-en nem tud stabilan profitot elerni az addig ne akarjon tovabb lepni.

RészvényForgató írta...

Én eléggé figyelem a magyar híreket, de nem érzem úgy hogy többet tudnék az OTP-ről mint a Citi-ről.
(Utóbbiról legalább egy ideje már biztosan lehet tudni hogy nem érdemes venni, az OTP-t meg rendre felvásárlási pletykákkal fűszerezik, hagy ugráljon felfelé is.)

Nekem a BÉT-en csak a daytrade volt sikeres, de ezt a stratégiát nem akarom futtatni, mert rengeteg időm ráment.