Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. január 26., szombat

DLPH megzavartál

Tökön foglak bökni, ha mégegyszer összezavarsz. Volt egy elképzelésem, hogy mi alapján zárom a shortokat (psar), oszt láttam a CFD-n a nagy zakót (ami is már előző nap jelzett) meditáltam, mit tegyek. Oszt úgy gondoltam ragaszkodok a stratégiához. Aztán olvasgattam a PF-n a vitádat, a fordulót ugyan nem értettem, az 11430 kb igen (vagy azt hittem), és el kezdett idegesíteni, hogy longolsz. Közben kaptam egy usd/jpy záró jelet, DOW záró jelet. Na mondom, ha minden ilyen long, zárom a CAC-t is, ne olvadjon a haszon, de itt még nem kaptam semmi jelet. Basszus ez még mindig az eredetileg kijelölt stop szintem alatt van! DLPH tartozol egy magasabb CAC short beszállóval!

Azért Bux automata még mindig short, ott nem követtelek:) NAS-n meg olyan kicsi a pozim, hogy ez megóvott a cac hbától még short.

Lehet, te nem sokra tartod ha valaki nem trédel trenddel szemben, de én nem szoktam, úgyhogy várom az új beszállókat lefelé. És ez nekem nem fent lesz, hanem valószínüleg lent, nincs időm napközben, sőt időnként napokig, ezért mindenhez kell automata (legtöbbször trend irányú psar)

A héthez tartozik, hogy nyitottam egy kis arany longot is pénteken, szintén psar, de csinált egy csúnya doji gyanús mozgást, nagy bukó lehet ebből, hétfő estig retteghetek.

Még egy az eur/usd-vel kapcsolatban. Itt olvasva is mindenki lefelé várja. Lehet, hogy igaz. DE van egy nagyon enyhe szűkülő háromszög a mozgásában. Túl enyhe, hogy szabadna következtetést levonni, de gyanús, trendfolytatás lehetőségére utal.

5 megjegyzés:

DLPH írta...

Ne hagyd magad megzavarni.

DLPH írta...

"Lehet, te nem sokra tartod ha valaki nem trédel trenddel szemben"

Kanyisz ez nem fair....

olvass vissza, ha ezerszer nem kotkodáltam el, akkor egyszer sem, hogy ne kereskedjetek trenddel szembe

Pf-en meg percenként
de már nem érdekel

ehhez képest ilyet írni....

DLPH írta...

"DLPH tartozol egy magasabb CAC short beszállóval!"

semmivel sem tartozom

fordítva, inkább sokan nekem tartoznának...

eltévesztetted a házszámot Kanyisz

kanyisz írta...

Hülyéskedtem, nehogy mán a szívedre vedd.:)

Ja és a trendes duma, erre reakció:
"Trendben poziban maradni és nem csinálni semmit : nem mesterség."

DLPH írta...

Ez kissé félreérthető volt. Nem alábecsülöm, sőt.. az a jó.
Inkább nyomatékosítanám, hogy trenddel szemben nagyon nehéz. Erre gondoltam :)