Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. január 26., szombat

OTP naposon és óráson


7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Naná hogy lefordul, a EMA20-ról...!!
Kedves Mocskos Spekuláns,
nézze meg, mit irtam Dlph kollegjának, a dow chartnál..én "cálárfolyamokat" adtam meg (EMA20at), ő azt írta ne legyenek célárfolyamamim, hagyjam menni a poziciot...igaza is van...(aztan a kérdésem a shortnyitás volt....)
amit Ön rajzolt fel, -OTP-napi gr.-az klasszikus példa, Vakmajom tanitotta igy, (ismerik Önök?):
VÉTELI JEL: ESŐ trendben, ha az árfolyam az alsó BBt 2x érinti, es a masodik erintes kozott van 8-12 gyertya, (kozben az MACD is mutat, amit mutat.. :) )az arfolyam visszaKORRIGAL az EMA20ig...
Ezt láthattuk most....
Iskolapéldát.
Naná hogy lefordul...:))

mocskos_spekuláns írta...

Kedves Magdi anyus,

Ha jól értem az ön által vázolt scenarió-t akkor most fog következni a második BB érintés. Ez is egy lehetőség, nem szabad kizárni. Köszönöm az észrevételt figyelni fogom. Célár számoláshoz én alakzatokat szeretek felhasználni jelenleg nem látok erre érdemeset maradnak a fibo szintek vagy az ellenálások figyelése. Annyit azonban hozzátennék, hogy az eddigi legjobb tradejeimet a pozíciók kifuttatatássával értem el. Ha shortos szemmel nézem akkor érdemes lehetett 8100-on longból shortba fordulni hiszen 1 ellenállás és a 20 EMA is ott található stoppolni is észerüen lehet felette. Viszont amitől mégsem biztos, hogy olyan tuti üzlet lesz az az indikátorok jelzése, pl rsi div naposon vagy a pénteki nap forgalma vagy óráson chart-on az általam kiemelt csökkenő hisztogram és "stabil" árfolyam. Ezekre a válaszokra a hét elején megkapjuk a válaszokat a piactól.

mocskos_spekuláns írta...

hehe kérdésekre a válaszokat

Névtelen írta...

Kedves Mocskos Spekuláns,
szerintem a második érintés már megvolt...
bocsánat hogy nem tudtam magam jól kifejezni.

Névtelen írta...

Csak halkan mondom, mert az én bajom, de kezdőként pont az ilyen "extrém" elemzések segítettek bennragadnom.A legnagyobb kaka közepette is mindig volt egy két elemzés, ami adott reményt. Pedig hát 9400-től 7100-ig hosszú volt az út....És még mindig benne csücsülök....De a héten azt hiszem kivágom.
:-)
Mónika

mocskos_spekuláns írta...

Kedves Mónika,

A mai napot én sem értem otp-ben, feltételezem valakiknek nagyon sűrgős kiszállni. Amíg a "na ez alá nem kéne zárni" vonalam alár nem zár az árfolyam részemről tartom, ma nem sokon múlt a dolog (10 pont). Sajnos a kiszállást is el kell fogadni még ha bukóban sikerül is. Sajnos a 9400 már nagyon messze van.

Névtelen írta...

Kedves Mocskos Spekuláns!

Úgy látom azért szebb napok előtt állunk, reménykedem, hogy kicsit csökkeni fog a bukóm.
Nagyon jól alakulnak a dolgok odaát, de félek mi még ezt is képesek vagyunk rosszul lereagálni.

Mónika