Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. január 22., kedd

máris?

Jött a maci üvöltött, ránk boritotta a sátrat majd elszaladt. Nem kétséges még visszatér és akkor vér fog fojni és nem az övé...

Ez járt a fejemben reggel, mert napos bollingeren kivül minusz 5-6%ban nyitott minden oriasi gappel, az ilyet egyértelmüen meglehet venni DT longnak a legnagyobb maciban is, en nem tettem sot az igazat megvallva a kezeimen ultem egesz delelott es vartam az usa nyitast. Tegnap a korrekcio jeleinek kereseserol irtam sokat nem kellett keresni itt van a szemunk elott: nyito gap down betoltve buxban, szep feher bux gyertya forgalommal ezt a napot megvettek. Elso mol pakk (usa nyitas utan) zsakolva kovetkezo 22500 felett ha rossz a strategia akkor 21k alatt visszaadom a piacnak a mostanit. OTP még nem kell, bar a mai gyetya szep, de a MOL most sokkal szebb. Ricsi mar kell, holnap beszallasi pont kereses benne. Telekom fuj! Amelyik rv. ma nem toltotte be a nyito gap-et nem erdemes vele foglalkozni long oldalrol. Nem bullra keszulok csak korrekciora.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

nem okoskodni szeretnék inkább csak kérdezni: az a max fél% os gap (néhány ft) amit a telekom nem tudott betolteni, ennyire borusra festi a rola alkotott kepet?

Névtelen írta...

engem pedig az érdekelne,hogy a telekom min 70ft max 100ft-os oszija nem teszi vonzóbbá?

Névtelen írta...

A 100ft-ot ma határozottan cáfolták, de a 70-et megerősítették

mocskos_spekuláns írta...

nem indokoltam a telekom-ot, zaras elott csinalt egy ujabb melypontot amig a tobbi blue felfele mozgott, es napi bollingeren kivul zart ((15,2)-es beallitast hasznalok) Ami vonzova teszi majd azaz osztalek, de ennek merteke meg nem ismert, vagy lemaradtam a hirol? idopont is majus korul? addig meg sok jo beszallas lehet

amugy a matyi betoltotte a gap-et :)

Névtelen írta...

azt hiszem lehet én voltam figyelmetlen, a "Telekom fúj! Amelyik rv. ..." részt elsőre a telkóra értettem..

köszi, spekuláns

Névtelen írta...

a telkót értem. köszönöm.
holnap nekünk mi lesz a fontosabb usa vagy ázsia?

mocskos_spekuláns írta...

erre nagyon egyszeru valaszolni :) fogalmam sincs, alap hangulatot adhat azsia majd leshetjuk a usa futeres-eket vagy a daxot majd zarora ujra figyelhetjuk az usa-t. En altalaban megnezem reggelente az azsiai zarokat de ha nem "extrem" a mozgasuk sokat nem jelentenek. Este pedig az usa zarot. Altalaban sok a munkam igy ritkan DT-zek oda meg boven eleg az adott instramentum chartja, nem vagyok hive 20 index folyamatos bamulasanak.