Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 1., péntek

Beragadtak

nagy kiszállási lehetősége látszik kibontakozni. Szerintem az utolsó. De hadd fusson a bika, tart amíg tart, érdemes rajt lenni. Csak tartson sokáig.Szokott egy nagyot rúgni mielőtt végleg nyekk. És placcs. Meg roccs.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Csak vegyük észre a fordulót és ne késsünk le. Ez lesz a legnehezebb.
Sly36

Névtelen írta...

Igen Sly, ez az egyik nehézség.
A másik meg, hogy viszonylag illikvid papírból nagyobb mennyiséggel hogy lehet kiszállni adott pillanatban... Adott pillantban vélhetőleg sehogy (vagy igen beborul).
Nem az OTP-re gondoltam... :-)

blue

Kissherceg írta...

Nos sejtésem sincs mekkorát rúg utoljára a bika, csak amennyiben ez egy medve árnyékának megjelenése volt, akkor a riadt bikánk valszeg egy gyors lefolyású emelkedéssel fogja jelezni kimulását? hosszabb idő telik el, akkor meg töri a maci trendet? Én jóesetben is 26kra várom, mint legoptimistább szemlélet, csak enne valószínűségét relatíve csekélynek tartom:)
Kiváncsi vagyok a gyj-k hogy befolyásolják majd a piacot... :)

DLPH írta...

Fogalmam sincs. Most ez van. Ha 3 napig tartott, akkor addig.De onnan short ezerrel, mert az még nagyobb medvébe taszítaná a piacokat.Bőven keresek is még a fordítással, ha ezek a longok rosszul sülnek el.Azt csinálom amit szoktam. Ez a helyzet ilyen. Kénytelen vagyok, nem érekel semmi, teszem amit szoktam.A tőzsde általában nem logikus. Abban sem volt semmi logika, hogy 45 fokos dőlésszögben vették meg a legrosszabb híreket is az usában. Igazi bikáról nem lehet beszélni, annak még a látszata is nagyon messze van. Usa új ath , a tető átvitele erővel, na az már bika.Lenne.Az sem mind1, mely szektorok esnek, és melyek emelkednek, vagy adják vissza az esést.Usában persze. Kis nevenincs papírok , vagy mik?