Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 1., péntek

törékeny még a befagyott jég

Tegnap déután lehetett látni, hogy OTP nélkül egészen jól állnánk, de valamiért ezt a papírt nagyon ütik...
most, hogy mindenki ennek a papírnak a felépüléést várja nem megy.
A tőzsdén nincs tuti befektetés. Amíg ez a szellemiség nem változik addig szerintme nem is fog menni, helyette más papírokat fognak kitépni, ha tényleg elindul a bikafuttatás.
Ázsia érdekes képet mutatott.... a hang -seng, bse, s&p asx200 gyors felépülést mutat míg a nikkei-csi-krx-sti elég gyengusan muzsikál.
Ez így olyan mintha két elefántot egymásnak ellentétes irányba indítatánánk el enyakukon közös kötéllel.... de mindegy..
Amit az amcsik művelnek az meg egyenesen szerencsejáték kategória, nyerni csak a brókerek nyernek , de ők biztosan és vastagon.
Az tény, hogy jelentős erőre vall a tegnapi formáció, és emiatt rövid távon fordulhatunk.
Meglátjuk.
Szeretném azonban felhívni a figyelmeteket arra, hogy " a fő trendindikátornak tekintett piacon eltérőek a terepviszonyok" - azaz azt kell nézni, hogy mennyit emelkedett az index az elmúlt x napban és ezalapján számítani a profitrealizálási hullámra, mert az napon belül ebben az időszakban meg lehet tenni. Tessék utána nézni..!!!

Nincsenek megjegyzések: