Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 18., hétfő

csak úgy

idézet egy szövegrészből...
"A tőzsdei kereskedés utolsó óráiban újabb a külföldi bankszektorból érkező rémhírekről értesülhettek a befektetők.
A Goldman Sachs bejelentette: a kiegyenlítetlen tőkeáttételes hiteleikből 148 milliárd dolláros veszteségre számíthatnak. A hangulatot fokozta, az American International Group (AIG) bejelentése miszerint könyvelési hibákat fedeztek fel egy ellenőrzés során az elszámolásukban. Nem csoda hát hogy a bankszektor mélyrepülésbe kezdett az USA-ban délután."
link: http://www.trendlines.hu/2008/02/12/mi-tortent-tegnap/
Nos, szeréyn véleményem szerint a recesszió egy nagy elterelő hadművelet, ettl rendesen lehet flni , hónapokat lehet róla beszélni. Az igazi fő gond az, hogy a bankok vannak ramaty helyzetben, sokkal rosszabban mint azt publikálják.
Azt hiszem február vége a határidő, amíg minden pénzintézetnek számot kell adnia mennyi is az annyi. Tehát most szépítenek mindent amit csak lehet, .. ha ennek ellenére nem jön össze a plasztikai sebészet , na akkor lesz nemulass, addig a nagyobb esés és értékcsökkenés lehetőségét minden erővel meg kell akadályozni. Ideges piacon nincsenek reális árazások....
Még egy kutya érdekes dolog: miközben tavaly odatette magát az összes alapanyagár az emelkedésre, nem beszélve az élelmiszerekről, az amcsiknál úgy tűnik semmi jele inflációs nyomásnak ( komolyabbnak!!!) , valamit nagyon jól csinálnak.....

Nincsenek megjegyzések: