Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 17., vasárnap

Pszichológiai grafikon:)


Na ezt ígértem korábban. Kereskedésre nem jó de érdekes. Unalmas óráimban csináltam néhány évvel ezelőtt, és most frissítettem nektek.:)

A piros vonal egy bux mozgásból csinált chart, azzal a különbséggel, hogy pont érték nem számít csak az, fel vagy le. Ha fel +1, ha le -1. Mutatja mi a lelkülete a közönségnek. A zöld ennek az 50 napi, a fekete a 200 napi MA-ja. Sárga a valódi BUX.

Látszik rajta, hogy a közönség jólassan ébred rá, már nem azt a játékot kell játszani.
És még egy érdekesség, az 50 napos a 200-t sose időben keresztezte, de mindig jóval a folyamat vége előtt, persze volt amikor (2000 telén) pont egy kezdődő komolyabb korrekció előtt.
És eddig összesen négy ilyen keresztezés volt 98 óta, meg most.
Persze ettől még holnap fordítok a BUX hatimon longra, mert tartom magam a kitalált szabályomhoz, de hogy még nem vagyunk a vége közelében sem ez majdnem tuti. A pszichológiai grafikon még csak most kezdte elhinni, hogy van lefelé is út.:)

3 megjegyzés:

Gentlemanus írta...

Kanyisz, ez jó kis ábra.

Még csak most kezdi elhinni a pszicho. Hm.. Kis fáziskésésben van az emberi agy...

Na majd fog ez még zuhanásba is váltani, mivel látszik is, hogy élesben fordult rá keresztben az 50 napos mozgó a 200 naposra.

Kissherceg írta...

Szerintem is jó. Már Mari néni és Józsi bácsi is shortol a legelőről, mindenki pedig nem nyerhet.. jó kis graf:)

Lukács Róbert írta...

szuper grafikon.