Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 11., hétfő

nem is tudom

A múlt héten erős késztetést éreztem arra, hogy vegyek ótépét.
Egy gyenge támasz és onnan vissza, de a pénteki napja sem valami szép és azután jön a
hír, hogy majd a csányi megmondja...
hírre adni kell - axióma. Miután nem volt, ezzel axióma teljesítve az a 0db-ot mind eladtam.
Lehet, hogy elesek most egy kis pénztől , na és , majd lesz másik lehetőség.
A nemzetközi hangulat eléggé szar, a bankpapírok 80%-a külföldiek kezében volt/van.
Szerintem kisbüfik nem tudják megtartani az árfolyamot a külföldiek nélkül, tehát bármennyire is csábító egyelőre nem.

6 megjegyzés:

mocskos_spekuláns írta...

en is ezen morfondiroztam penteken, hogy venni vagy nem venni vegul abban maradtam magammal, hogy csinaljon egy +4%-os teli gyertyat forgalommal akkor majd ranezek megint.

zuzzo írta...

A csányi által korábban jelzett 20eHUF-ig még van tér bőven, meg beszálló pont is...
egyelőre annyit lehet tudni, hogy pozitív a lépés, egy vagyontárgyat kp-re váltott, de nincs extra hozzáadott érték.....
ha vesz egy kazah bankot ( és a ha eltűnik a mondat elejéről) , ami gyors profitbővüléssel jár, akkor lehet örülni szerintem, addig a külső környezet viszi...

mocskos_spekuláns írta...

nah szep volt a mai nap valami ilyesmire gondoltam delelott

Kissherceg írta...

No igen, szép napot zártunk ma otp szempontjából, ami egy 7300as visszatesztesztet sejtet a holnapi napra, ha a nyugat is úgy akarja:) Mellesleg Zuzzo, ha longot nem preferálsz az utóbbi időben, shorttal sem próbálkozol esetleg? Mellesleg nagyon remélem csányi úr nem molra és nyugati pénzintézetekre költi ezt a kellemes összeget, hanem keletre veti szemét. Esetleg egy orosz terjeszkedés vagy hasonlóan Kazah közepes méretű bankra. Ezek nem mennek, akkor még Keletebbre, ahol ennyi pénz bizony nagy jelentőséggel bír. Kiváncsi vagyok mire használja majd fel. Lehet hitelez majd a nyugati bankoknak jövedelmező kamatra, de kelet a tuti :)

Kissherceg írta...

Mellesleg Zuzzo, emlékeim szerint, Te nagyon dícsérted az mtelt, hogy szépen elkezdtek dolgozni a srácok és jó lesz, csökkentették a munkavállalók számát stb. Esetleg írhatnál róla néhány sort, hogy látod a tavalyi évet, sikeres vagy esetleg közben nem minden sült el úgy a telekom házatáján ahogy vártad. Esetleg veszed ismét vagy fogod? Köszönöm!

Névtelen írta...

hat az otpt elegge beneztetek...mind stopszintben mind trendben..