Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 11., hétfő

Raba es a lama

8 megjegyzés:

Kissherceg írta...

Legnagyobb baj sztm, hogy forgalom nélkül emelkedik. szvsz egyelőre még nem mozdultak meg a papírt vásárlók, nincs ismét felvásárlási láz. Ettől függetlenül lehet vele keresni és szépen araszolgat. Persze visszatérhetnek a nagyok a parkettre, de annak a forgalomban is megkell majd látszódnia, iszonyat sok a beragadt, likvidálások sem voltak igazán. 1600 erős támasz lehet, bár jól emlékszem tavasszal 1500nál oldalazott 3hónapot, szvsz az alá lehetne egy stopot betenni, de ahhoz jobban értesz :) Kalappal!

mocskos_spekuláns írta...

igen, valoszinuleg nem lesz 1 raketa ha meg is indul ezert valasztottam a savos vetelt idom van csak mozogjon. Az 1500 mar nagy kudarc lenne ha oda lemegy akkor megy az meglejebb is szvsz.

Névtelen írta...

értem, 1600-2000es sávra gondolsz? Végülis gyj nem lesz rossz nagy valószínűséggel. Mondjuk van az ingatlanos befektetése, kiváncsi vagyok, mennyire lesz eredményes az eladása. Emlékeim nem csalnak 2009re tervezik a befejezését.

mocskos_spekuláns írta...

2. pakk megvan :) 1870 felett johet a 3.

Kissherceg írta...

igen, szép kitörés volt, grat :)) aztán ne felejts el realizálni sem :)

mocskos_spekuláns írta...

3. is megvan tobb nem kell, 1900 felett kellene picit realizalni vagy ha agyatlan gap up lesz a jelentesre

mocskos_spekuláns írta...

eh na hirre meg mindig adni, lezarva az egesz veteli atlag 1786 volt eladasi 1882.

Kissherceg írta...

grat:) jó kis pénz az:)