Az új közös blog végleges formája : részben fizetős.

Bárki számára elérhető, bizonyos menüpontok azonban zártak, és csak blogtagoknak elérhetőek. Gondolom sejtitek, melyek azok. Mondjuk így : a megítélésem szerint érdemi információval bíróak zártak. Ez a link az új közös blogba visz :

http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/

2008. február 1., péntek

Otp 2.

Trendfordulós az állás. Ez még csak gyanús, és ha el is kezdődik, nagyon törékeny , főleg az elején, És fogalmam sincs meddig tart. Longolok egyet, de azonnal kivágom, ha a világpiac fordulni készül. Remélem legalábbis , hogy sikerül időben kiszórni ha baj van.
Ilyenkor bátortalan az ember,a fordulós jelek szerint viszont az ábra nem annyira rossz. Ha dow 12430 elesik, azonnal short. Mindent. Szomszédot is. Meglévő otp longokat most tartani célszerű. 8400-nél (hol van az még....) igen masszív fal lakozik.
És ha jön egy rossz adat az usából, legyalázhatják a piacot, Igaz, talán akkor magasabbról.
Kiderül.

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia DLPH!

Köszönöm, hogy visszatetted a belföldi részvényeket a blogba és az OTP véleményt is. Remélem én is ki tudok szállni pozitívan ismét. :-)
Sly36

Névtelen írta...

Én is tartom 7680-ról 3 napja... Tegnap, meg tegnapelőtt erős idegzet kellett, hogy ne szórjam ki. Jelen pillanatban örülök. De majd hogy fogom ezt értékelni nap végén, vagy akár hétfőn, ha addig megtartom...?

Én is üdvözlöm a belföldi naplózást. Köszönjük!

blue

Névtelen írta...

Hurrá! :)

Csupán megköszönni akartam hogy visszatértél, most én is visszatérek csak olvasó szerepemhez.

margóra: tegnap nem olvastam pf-et, és a héten meglett az első plusszos tradem...

Névtelen írta...

Sziasztok!

Nagyon tömés szaga van ennek az OTP-nek, öntik, ahogy a csövön kifér. Több erőnek kellett volna ebben lennie ma a tegnapi -5% után, nem? Véleményetek?
Sly36

Névtelen írta...

Nagy öröm számomra is, h ismét naplózol!!!
Örülök, h sikerült "rábeszélnünk" és köszönjük a segítségedet!!!

rigó

Névtelen írta...

Szia DLPH !
Én is köszönöm,hogy újra írsz !

Névtelen írta...

Rég láttam már ilyen sérülékenynek a papírt.

Nagyon kellene egy jó gyors, vagy garancia eladás jó áron. Az optimistábbá tehetné egy kicsit a közönséget.

USA gazdaságra vonatkozó pozítivum meg főleg.

Azért ne felejtsük, hogy már 10 P/E körül mozog, és fundásan finoman szólva egész jó. Csak, hát a pszichológiai tényezők súlytják most nagyon.

DLPH írta...

Nem érdekel. Amg usa megy, ezt is longolom. Ha nem megy, dobom. Nem térek el tőle.

Névtelen írta...

USA kulcskérdés ezzel egyetértek.

Egész héten csökkent az intézményi pozíció a papírban naponta néhány 100 K-val.
Úgy tűnik, hogy sok alap elhúzódó válságra számít, és alulsúlyozzák az OTI-t mert bankpapír, magyar gazdaság stb.

Ezért tűnik ennyire sebezhetőnek. Jó hírre nagyon kínlódva emelkedett, rosszra meg azonnal szakadt (legalábbis az utolsó héten).

Tegnap egyébként én sem tudtam ellenállni és tovább gyűjtöttem. Az igazi nagy durranást akkor várom tőle, mikor USA gazdaságról is elhiszi a nép, hogy nincs tovább lefelé. Ez várakozásaim szerint 2008 második félév. Addig nagyon ideges, hektikus kereskedésre számítok.

Figyelem egyébként az írásaid,teljesen más stratégiával kereskedsz mint én, de tetszik ahogy nyomod. Baromi jó állóképességet, és idegrendszered lehet, hogy ezt így bírod.

Az utóbbi időben részben a te hatásodra, meg, hogy ennyire nagy mozgások voltak ellenkező irányokba, igyekeztem ezeket lekövetni. Sikerült egy-két jó hullámot megcsípni, de mit mondjak, nem volt egy nyugodt pillanatom sem. Úgyhogy nem semmi amit csinálsz, és ez mellett még segíteni másokon is van időd, ezt nagyon becsülöm benned.

DLPH írta...

Most megihlettél : "kötélidegek"
ez is fontos...na ja :))